بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقا رفتار مامانم با من و خواهرم برعکس بود با خواهرم لجبازی میکرد اون مشقاش رو نمینوشت دعوا و بحث برای دو خط بابا اب داد برای همین دیگه وقت و انرژی برای من نداشت دیکته هام هم خودم مینوشتم حتی برام اتفاق افتاد که درس نخونم اما فرداش دیدم نمره ام کم شد و درس خون شدم میبینید خیلی فرق داره درحالیکه تمام مدت خواهرم فکر میکرد به زور داره درس میخونه و هیچوقت با خودش فکر نکرد برای لذت و خودش درس بخونه
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
وقتی ناهار خورد و یکم استراحت کرد دفتر مشق و مثلاً علوم رو از کیفش بیار بیرون و بگو دوس داری اول عل ...
همین کارو کردم . نقاشی دوس داره اول یه سری نقاشی و رنگ آمیزی داشت انجام دادیم . حتی قرار بود بعد از این مشقش هم یه سری دیگه نقاشی بکشیم که دیگه فرصت نشد و منم گفتم بزار یبار بفهمه منم میتونم نباشم و سخت نگیرم ولی بعد باید از معلمش تذکر بگیره . چون حرف معلمش براش خیلی مهمه میدونم که از این به بعد نمیزاره اوصاع اینجوری بشه .