بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم غصه نخور اولشه براش نقطه چینی کن بعضی نشانه هارو تا دستش عادت کنه
اخه اونارو درست مینویسه حتی بدون نقطه چینی یکی دوتای اولی رو خوب مینویسه دوباره بعدیا رو خراب میکنه . برای دونه به دونه حروف من باید تذکر بدم با اینکه صد بار بهش گفتم چیکار کنه
باشه دیگه نمیگم . ولی حالا که گفتم امیدوارم یه تاثیری روی دخترم بزاره .
من وقتی اولین بار این مشکل پیش اومد از معلم فقط کمک خواستم ، ازش مشورت گرفتم که وقتی نمینویسه بهترین کارچیه؟ گف بسپارش بمن. و فرداش مشقشو خوب نوشت. میدونمم تند رفتار نکرده بود . معلما بلدن. ولی نگید تذکر بده! بگید هر راه خوبی که خودتون بلدید بگید مشقاشو بنویسه. شاید راهش تشویقه
با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید.
مطمنن تذکر معلم ارومتر تذکر مادره.اینو وقتی مبگیم که با معلم اعتماد داریم وگرنه معلمی رفتارش بد باشه ...
دقیقا منم منظورم همین بود. معلمش عالیه همه تعریفشو میکنن منم بهش اعتماد دارم که ازش اینو خواستم اصلا شاید صلاح بدونه هیچ تذکری هم نده . با مهربونی یه چیزی بگه بهش . من بهش اعتماد دارم .
دختر منم کلاس اول که بود همین مشکلو داشتیم با غر و از ترس من مینوشت الان میگم چرا بچه رو دعوا کردم اصلا مهم نبود الکی هم خودم حرص خوردم هم بچه البته معلمش هم مقصر بود هی به ما مادرا استرس میداد الان بچم خودش میخونه بدون اینکه من بگم کلاس سومه
یه دختر کلاس اولی امسال دارم اون خودش مینویسه خداروشکر
چارش همون کاریه که مامانامون کردن. واگذارمون کردن به خودمون. بهتر از همه مشق نوشتیمو درس خوندیم. ...
من خودم با همون سیستم مامانمون بزرگ شدم همیشه خودم می آوردم مینوشتم جمع میکردم حتی املا رو خودم مینوشتم . همیشه هم شاگرد اول بودم . ولی بچه های امروزی خیلی بازیگوشترن . حداقل دختر من که اینجوری واقعا باید بالا سرش باشم . البته تکالیف الان با زمان ما هم فرق داره و مفهومی تره
اخه اونارو درست مینویسه حتی بدون نقطه چینی یکی دوتای اولی رو خوب مینویسه دوباره بعدیا رو خراب میکنه ...
به نظرم بهش بگو مثلا هر ده تا که درست بنویسی، یه ستاره میگیری، ستارههات زیاد شن برات جایزه میخرم. یا اگه مثلاً این صفحه رو خوب بنویسی، باهات بازی میکنم. من بچهام خیلی دوست داشت باهاش بازی کنم. با این روش هم باهاش بازی میکردم خوش میگذروندیم با هم، هم تکلیفاشو انجام میداد.