2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

حسادت یعنی میخوایی چیزی هایی که اون شخص داره نداشته باشه 

دشمنی میشه عملی کردن همون حسادت 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

به نظرم یه حسادت هست طرف دلش میخواد به حد تو برسه یا بالاتر از تو بشه ولی دلش نمیخواد موفقیت و زندگی تو خراب شه‌

یکی هم هست از حسادت میخواد تو کارهات خراب شه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

اینکه سعی کنه بهت تو جمع بی‌احترامی کنه دشمنی هم نباشه به نظرم یه کینه و حرصی هست آخه بی‌دلیل که نمیشه

نمیدونم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

دشمنی و حسادت مفاهیمی مرتبط هستند، اما در معانی و مفاهیم متفاوت هستند.

1. **دشمنی** به احساس خصومت نسبت به کسی اشاره دارد.  اغلب از درگیری های شخصی، ارزش ها یا باورهای متفاوت، رقابت، یا نارضایتی های گذشته ناشی می شود.  دشمنی می تواند در اعمال، نگرش ها و رفتارهای خصمانه یا غیردوستانه ظاهر شود.  اغلب بیشتر در مورد یک تضاد اساسی بین افراد یا گروه ها است.

2. **حسادت**، از سوی دیگر، معمولاً به احساس ناامنی یا ترس از دست دادن در مورد چیزی که فرد برایش ارزش دارد، مانند رابطه، موقعیت یا دارایی مربوط می شود.  حسادت اغلب از یک تهدید درک شده از سوی رقیب ناشی می شود و می تواند منجر به احساس رنجش یا بی کفایتی شود.  معمولاً بیشتر شخصی است و بر روابط متمرکز است.

**دلایل دشمنی**:

دشمنی می تواند به دلایل مختلفی ناشی شود، از جمله:

- **رقابت**: رقابت در زمینه های شخصی، شغلی یا اجتماعی می تواند به دشمنی منجر شود.

- **خیانت **: نقض اعتماد یا وفاداری می تواند خصومت طولانی مدت ایجاد کند.

- **تفاوت های فرهنگی یا ایدئولوژیک **: باورها یا ارزش های متضاد می تواند به خصومت بین گروه ها یا افراد منجر شود.

- **شکایت های تاریخی**: درگیری های گذشته، بی عدالتی ها یا تجربیات منفی می توانند احساس دشمنی را در طول زمان تداوم بخشند.

- **سوء تفاهم**: باورهای اشتباه یا ارتباطات نادرست ممکن است منجر به دشمنی شود.

به طور خلاصه، در حالی که حسادت اغلب به وابستگی های شخصی و ترس از دست دادن مربوط می شود، دشمنی بیشتر در مورد خصومت و درگیری گسترده تر بین افراد یا گروه ها است که اغلب ریشه در رقابت، ایدئولوژی یا درگیری دارد.

2810