2777
2789
عنوان

دخترم دیشب منو دق داد تا مشق بنویسه آخرم نصفه نیمه نوشت رفت مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 7458 بازدید | 266 پست
دختر من عاشق مشق نوشتنه

تو از بنده های برگزیده خدایی . من و خواهرامم اینجور بودیم . مامانم اصلا نمی‌دونست مشق چیه خودمون میومدیم می‌نوشتیم جمع میکردیم .مامانم الان بچه هامونو میبینه تعجب میکنه . 

الان که فعلا نشانه ها هستند. زیاد وقتشونا نمیگیره 

من مثلا میگم بیا مسابقه بدیم ببنیم که زودتر کارش تموم می‌کنه من یا تو 

یا گفتم اگر هر ماه قشنگ مشقات را نوشتی اون ما ی جایزه داری از لوازم تحریری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ننویسه والا بهتر از اینجور نوشتنه . نمیدونی که سه خط از حرف م قرار بود بنویسه . یه دونشون شبیه م نش ...

اتفاقا خیلی کار خوبی کردی 

بچه ها الان معلمشون قهرمان زندگیشونه بسپار به معلمش تا درستش کنه 

خودت و الکی حرص نده با چند تا تذکر معلم هیچ اتفاقی نمی افته و روی روال می افته خیالت راحت 

به توکل نام اعظمت ❤️
2805
نگا یه چیز بهت بگم تو دلت نگه دار چه تو خودتو دق بدی چه بیخیال باشی این بچه بزرگ میشه و راه خودشو می ...

اره دقیقا باید اینجوری باشم . خودمم میدونم که بالاخره بزرگ میشه و آخر هم قدر نمیدونه ها . ولی الان احساس مسئولیت می‌کنم ولی میدونم حرص خوردنم هم فایده نداره . کاش بتونم همینجوری که میگی این مسیر طوووولانی رو طی کنم . 

پسر من با املا اینطوریه😐واقعا دنبال دلیلشم چرا چرا. یه ماه تموم نگران رو تمرین کردیم خودم شمردم یک ...

ااحتمالاً خودش اشتباه نمی‌خونه، نگران رو بگه نقران؟ چون بچه‌ها هرجور با خودشون بگن می‌نویسن

مگه چقدر مشق دارن من سال ۸۹ ده تا جمله یادمه میگفتن بنویسید

کلاس اوله . فعلا حروف هستن . مشقاش اگه درست بنویسه خیلی وقتی نمی بره ولی دختر من دوباره کاری زیاد داره. چند بار باید پاک کنم توضیح بدم تمرین کنم بلکه درست بنویسه

مگه پیش دبستانی نرفته؟ خیلی بهت وابسته اس؟ اونجا دوست پیدا کرده؟

رفته بخدا اونجام کلی دوست داشت اره وابستمه همیشه کنار من بوده معلماشم اونقدر ازش راضی هستن هم پیش دبستانی هم امسال یاد گیریشم عالیه فقط حساسه امسالم دوست پیدا کرده تو شادم به هم ویس میدن عاشق دوستشه حتی انتظامات کلاسای بزرگترم ازش خوششون میاد این فقط اونجا دلتنگ میشه 

اکیپ سوگلی های سایت#

خدا نکنه گلموایی خدایا شکرت 😍😍منم دیسک و سیاتیک دارم چند ماهه اقدامم هستم ولی نمیشه خیلیم پشیمونم ...

ای بابا ....‌  پس به این بیبی چک‌ها هم اعتمادی البته من ۵ روز از موعد پریودیم گذشته.‌تا حالا هیچ سابقی نداشته که یک روز عقب بیفته .‌

عزیزم شاغلی؟اگه شاغل نیستی و بچه ات شیفت صبح میره . چرا مشق باید به شب بمونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نه عزیزم شاغل نیستم . اجازه دادم ناهارشو خورد یه تایم استراحت و بازی داشت از ساعت ۴ دیگه شروع کردیم به نوشتن ولی تا ۱۱ طول کشید . وسطاش فقط تایم شام و استراحت کوتاه داشت 

خدا نکنه گلموایی خدایا شکرت 😍😍منم دیسک و سیاتیک دارم چند ماهه اقدامم هستم ولی نمیشه خیلیم پشیمونم ...

خدا هر وقت صلاح بدونه به شما هم هم میده ..... 

انشالله بچه‌هامون از تک فرزندی درمیان خودمونم سلامت باشیم .‌

ای بابا ....‌ پس به این بیبی چک‌ها هم اعتمادی البته من ۵ روز از موعد پریودیم گذشته.‌تا حالا هیچ ساب ...

انشالله باردارین منم سه روز گزشته بود دکتر گفت یکم تخمکات ضعیف هستش احتمالا بچه بوده بخاطر ضعف تخمک بارداری ادامه پیدا نکرده بارداریای الان خیلی سخت شده مراقب باش

اکیپ سوگلی های سایت#

2810