2777
2789
عنوان

دخترم دیشب منو دق داد تا مشق بنویسه آخرم نصفه نیمه نوشت رفت مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 7458 بازدید | 266 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تازه ۷ رو شروع کردن.

پسر منم نگاره ۶ رو تموم کردن 

شاید امروز ۷ رو بگه 

هفته اول اصلا درس نداد معلمشون فقط باهاشون بازی کرد و خمیر بازی و دست ورزی و از این کارا 

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالم خیلی بده...منتظرم پسر کوچیکم بیدارشه پاشم برم امروز تو‌مدرسه اش بشینم،همش میگفت مامان امروز بیا ...

عزیزم اگر پاشی بری بدتره . چون بهش این پیام میدی که مستقل نیستی و من همیشه به حرفت حتی غیر منطقی باشه گوش میدم . براش غذای مورد علاقشو درست کن بگو چون نمیشد بیام مدرسه عوضش  فکر کردم با چی خوشحالت کنم برات اینو درست کردم یا یه کاردستی چیزی که بفهمه شما هم به فکرشی ولی نمیشه کنارش بری مدرسه

2805

خواهر بذار مشقاش رو خودش بنویسه تو یه خط یدونه هم اگ خوب نوشت تشویق کن بگو چقدر اینو خوب نوشتی بقیه هم سعی کن مثه این بنویسی خودت پیشش نشین

عضو گروه نارنجی قد ۱۷۰ وزن اولیه ۹۳ وزن فعلی ۸۶ وزن هدف ۷۵ من میتوانم  
می‌خوای به معلمش بگو جلوی بچه‌ها تذکر نده.‌ یه جوری که فقط خودش بشنوه بهش بگه

اره اینم خوبه بهش بگم . اگه تا الان نگفته باشه چیزی . البته میگم که معلمشون میشناسم . از این بابت زیاد نگران نیستم میدونم حواسش به بچه هست . 

اخه به غلط بنویسه که خوب نیس معلم ایراد میگیره. خودشم عادت میکنه سرسری فقط یه چیزی بنویسه تموم شه ب ...

منم بهش تذکر میدادم ولی ریلکس بودم 

عزیزم من خودم معلمم ...

حرفم اینه به بچه فشار نیارین  واز همین الان بهش استرس وارد نکنید 

خدارو شکر پسر من با این روش خوب شد

اگه اجازه بدید جسارتا نظرمو بگم شاید تجید نظر کردید که کاش بذارید هرطور بلده واقعا بنویسه! تکلیف در ...

خب وقتی معلم تصحیح میکنه و مینویسه بره خونه درستشون کنه من چیکار کنم؟ بخدا خودمم نگران اعتماد بنفسشم. نمیخوام استرس بگیره . ولی یه گاهی خیلی زیادی اذیت میکنه . 

همه حرفاتونو قبول دارما بلز باید سعیمو بکنم یکم بیخیالی طی کنم تا زمانیکه دخترم راه بیفته . و صبوری

2810