خدا حفظ کنه مادرتونا چه ریلکس 😅حالا من میشینم حررررص میخورم خودمو پیر میکنم 😬
منم حرص خوردم دیگه نزدیک بود بزنمش . ولش کردم اومدم اینور . گفتم بزار یبار بفهمه معلم تذکر بده چقدر بده . و از این به بعد خودش بگه بیا مشق بنویسیم. و گوش بده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ویروس ها هم منو دق دادنهی میگیره از مدرسه میاره برا ماخدایا مارو به خرداد برسون
ای بابا پسرم کلاس اولی بود تومهر هفته ای یکبار مریض شد تااخر سال فکرکنم دوهفته یکبار یهویروس جدید میگرفت یعنی یه طوری بود دوست نداشتم بره مدرسه اما رفت کلاس دوم بدنش قوی تر شد الان که سومه خیلی اوکیه فقط تومدرسه سپردم حتما قبل خوراکی دستاشو بشوره چون بیشتر از طریق دست الوده پسرم ویروس میگیره
الهی بگردم .... خوب براش آبجی داداش بیارین، به منم میگفتن بیار نیاوردم. البته یک مشکل جسمانی دارم ب ...
خدا نکنه گلم
وایی خدایا شکرت 😍😍منم دیسک و سیاتیک دارم چند ماهه اقدامم هستم ولی نمیشه خیلیم پشیمونم که ۷سال جلوگیری داشتم اخه سنم بالای ۳۰ هستش دخترمم کلافم کرده فقط من ابجی ندارم الهی خدا براتون نگه داره یه نی نی خوشکل بیارین فقط مواظب باشین من بهار بی بی زدم مثبت شبش پری شدم