2777
2789

بچه ها چند ماهه فالوم کرده ۲ماه بعد اینکه فالو کرد شروع کرد به لایک کردن فقط استوریایی که عکس خودمه ، ۳ماهه روالش همینه من استوریای دیگه ام میذارم ولی اونا رو فقط نگاه میکنه ، ولی عکس خودم باشه لایک میکنه، دورادور از دانشگاه میشناسمش ، ریپلای نمیکنه اصلا از رو احترامم نیست چون اون من و نمیشناسه  که بگم تو تعارف و احترام لایک میکنه عکسمو،استوری مربوط به تولدم و مثلا حتی لایک نکرد که بگم از احترامه. بچه ام نیست ۳۳ سالشه. دیگه نمیخوام تو استوریام از خودم عکس بذارم من ازش خوشم‌میاد ولی اینجوری فقط بیخود امیدوار میشم.بنظرتون یه استوری بذارم از این متنا که نوشته سکوت بی معنی نیست و خودش یک جوابه؟و بعدش دیگه عکس از خودم نذارم؟موافقید با این استوری؟اگه هدفی نداره که نباید ب خودش بگیره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
خودت خودتو مسخره کردی بنطرم وگرنه پسره کاره نکرده ک بازیچه بخوای بشی

اره، آخه بعضی از آقایون خودشون مستقیم پیش میرن آخرش هزارتا بامبول درمیارن، این که اقدام خاصی هم نکرده، الکی خودت درگیر نکن 

2810