2777
2789
عنوان

لطفا لطفا به دادم برسید مدرسه دخترم باعث شد

| مشاهده متن کامل بحث + 51646 بازدید | 351 پست
ببخشید شما مثلاینکه دلتون از جای دیگه پره خودت پرتی یعنی چی ؟ بلد نیستین محترمانه صحبت کنید ؟ و اینک ...

علت حسادته 

خیلی از این مادرها یا ندارند که خرج کنند

یا اگه دارند خرج بی خود می دونن 

ببین عزیزم شما ول کنی دخترت و همه چی درست میشه

وقتی خودت میگی باهوشه پس نگران برگه سفید نباش 

عادت می کنه به محیط شلوغ 

ببین حرف مادرها درسته واقعا مدرسه دولتی شلوغم باشی اون بچه ای که مسیرش روشنه راهش و پیدا می کنه

اینجا غیر تیکه انداختن و حسادت چیزی نصیبت نمیشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بیشتر از درسش از این موضوع ترسیدم که میگه مدرسه شیک و قدیمی حرفای که اصلا به بچه دوم ابتدایی نمیخ ...

متاسفانه همینطوره... دختر فامیل ماهم دقیقا دومه، و از همین حرفا میزنه... قیمت دقیق و همه مارکا رو میشناسه... تو باسلام و ایتا و آپاراتم فعالیت داره‌‌‌‌...

مامان منم از اونور بوم افتاده بود😂😂😂وقتی دیدار با اولیا بود مامان به همسایه میگفت ، تو برو هر چی ...

جلسه اینا رو میومد مامانم ولی میدونی مامان من یه تناقض خاصی داشت که بچه درس نخونه یا کم بخونه ولی شاگرد اول هم باشه  

عزیزم اینقد ب بچه ۸ ساله فشار نیار اونم مثل خودت بیچاره میکنی. استرس و اضطرابت خیلی زیاده نمیدونم انگاری وسواس داری.حالا بچه دکتر بشه یا نشه . مهم اینه زندگی کنه لذت ببره از بچگی . بزار کاری رو بکنه ک حالش رو خوب کنه و دوست داره

بالاخره ک باید بره تو جامعه و بتونه از پس خودش بربیاد

این بچه اگه فردا روزی شکست بخوره خیلی ضربه بدی میخوره چون ازش انتظار عالی بودن داشتی 

فقط تو مدرسه دولتی فحش یاد میگیرن؟اتفاقا پسر من پارسال مدرسه غیردولتی بود و بچه‌هاش فحشهای +۱۸ میداد ...

عزیزم فحش رو آدم همه جا می‌شنوه 

بچه‌ها مون قرار نیست تو شیشه بزرگ بشن

والا تو ماشین تو ترافیک میشنون دیگه بچه باید خودش قدرت تشخیص به دست بیاره و بفهمه تکرار نکنه منم پسرم دولتی می‌ره و خیلیم راضی ام 

نمی‌دونم چرا بعضی پدرومادرا فکر میکنن بچه باید کاملا پاستوریزه باشه ، فردا میرن تو جامعه واقعی نمیدونن باید چجوری رفتار کنن

زیر نظره فوق تخصص روانپزشکه و ریتالین میخوره گلم فقط تو کلاس اینطوره همه جا عالیه و معلمای کانون بشد ...

عزیزم نمیخام دایه مهربان تر از مادر بشم،اما لطفاً بهش قرص نده گناه داره،با دکتر دیگه مشورت کن،همه روانپزشکا و روانشناسا که کاربلد نیستن

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

متاسفانه همینطوره... دختر فامیل ماهم دقیقا دومه، و از همین حرفا میزنه... قیمت دقیق و همه مارکا رو می ...

به نظر من این خصلت خیلی بده بچه باید بچگی کنه چیه از الان دنبال تجمل و شیکی باشه

ببخشید شما مثلاینکه دلتون از جای دیگه پره خودت پرتی یعنی چی ؟ بلد نیستین محترمانه صحبت کنید ؟ و اینک ...

جدی میگم 

خیلی تو دنیایی هستی که واقعا استدلال هات فقط تو دنیای پرت و خیالی خودت عملی میشه

امیدوارم به خودت بیایی

علت حسادته خیلی از این مادرها یا ندارند که خرج کنندیا اگه دارند خرج بی خود می دونن ببین عزیزم شما ول ...

دقیقا من خواستم اینو‌بگم ولی نگفتم

واقعا محیط خیلی سمی هست نی نی سایت

انگار طرف اومده همه عقده ها شو خالی کنه

استارتر چاره شما هم فقط بیخیالیه

به زمان بسپار همه چیزو

تو‌هر کاری از دستت برمیاد بکن

بقیش خودش حل میشه

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

مامان منم از اونور بوم افتاده بود😂😂😂وقتی دیدار با اولیا بود مامان به همسایه میگفت ، تو برو هر چی ...

مامان من میگفت نمیام اگه بیام میگن کمک به مدرسه بده😂😂😂

ولی الان واسه خواهرم خودش رییس انجمنه

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
فقط دوای دردت دولتیه بفرست دولتی تا هوش بچت معلوم بشهشاید هوشش کمه تو فک میکنی اوکیه

نه گلم واقعا باهوشه ریاضی زبان عالیه تو مسابقات ریاضی پارسال تونست مقام بیاره و براحتی جمع و تفریق ۳ رقمی یا جمع های چکمه ای یا چرتکه بشدت سریعه 

حتی شطرنجم تونست حریف ۱۰ ساله اشو ببره تو سطح شهرستان 

ازمایشگاه علوم رفت شرکت کرد برا تفریح تو تابستون ، معلمش بشدت راضی بود گفت خیلی مراقبش باش این بچه خیلی باهوشه و حافظه خوبی داره 

نمیدونم چش شده 

روانپزشک بردمش میگه تو این کلاس یچیزی باعث اضطرابش شده ک فقط اونجا اینجور میشه مغزش قفل میشه ولی جاهای دیگه نه 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .

نمیتونم درک کنم چرا کلاس دوم ابتدایی باید بچه اینقد تحت فشار درس باشه،چه خبره مگه بخاد تو تابستون سال دوم رو پیشخوانی کنه😐

از الان بچه رو تحت فشار نزارید اون تازه اول راهه

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا باز نگشتی دیگر   
2810