2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی چون سنت کم 

لطفا در مورد تربیت و رفتار با کودک حتما مطالعه کن 

ممکن تحت تاثیر تجربه دیگران و بی تجربگی خودت ،نتونی بچه تو درست بزرگ کنی 

منظورم اینکه بتونی تو هر شرایطی چطور رفتار کنی

مامان کوچولو  این روز ها هم میگذره لذتش رو ببر  

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

جناب شوهر پول نداشت ...ای خواهر خدالعنت کنه خواهرشوهر و شوهرمو ان شاءالله...واگذارشون کردم ب خدا و ا ...

یعنی نمی‌تونست از کسی پول قرض کنه تا تو اونقدر درد نکشی من موقع زایمان دختر بزرگم خواهرشوهرم می‌گفت برو طبیعی به دنیا بیار شوهرمم همین رو می‌گفت طبیعی به دنیا بیار اما من میترسیدم موقع زایمان که رفتم بیمارستان بستری شدم دکتر گفت میخوای سزارین بشی گفتم آره پرستار به همسرم گفت بیاین رضایت بدین باید عمل شه اون روز مامانم یه استرسی کشیده بود گفتن چرا سزارین شدی منم گفتم دکتر گفت برای بچه خطر داره ممکنه برای خودت یا بچه اتفاقی بیفته سزارین کرد اما عروس خودش سزارین کرد تازه به عروسش می‌گفت تو خودت بچه ی واسه چی بچه دار شدی البته خود عروسش گفت این حرف ها رو زده 

یعنی نمی‌تونست از کسی پول قرض کنه تا تو اونقدر درد نکشی من موقع زایمان دختر بزرگم خواهرشوهرم می‌گفت ...

پول داداشم ریخته بود ...نمی‌خواست خرج کنه برای من ...از بیمارستان ک اومدم مادرم اینا کمکی نکردن چون تقریبا ۷۰ سالشه ...شوهرم چپ و راست ب من تیکه مینداخت من ناهار چی بخورم شام چی داریم و....روز سوم بخیه هام پاره شد اونقد ک کار کردم ...بهش گفتم تو نگران جمع کردن من نبودی تو نگران شکمت بودی ...بعدچندماه داره میره سرکار شماره کارت خواهرشو گرفته حقوقشو بریزه تو کارت اون ‌‌...لقمه هامو میشماره تااین حد..دعا کن نجات پیدا کنم دیگه از فحش شنیدن و کتک خوردن خسته شدم

پول داداشم ریخته بود ...نمی‌خواست خرج کنه برای من ...از بیمارستان ک اومدم مادرم اینا کمکی نکردن چون ...

الهی بمیرم برات خواهری که یه آدم نامرد اینطوری دلت رو می‌شکنه  انشاالله خدا خودش کمکت کنه شوهرت عجب آدم عوضیه اگه عوضی نبود حقوقشو نمی‌ریخت به کارت خواهرش خودت شاغلی شوهرت پول داشت رو بهش پس داد یا نه 

چند ساله ازدواج کردی؟ بچهت چند سالشه 

دختر

ارهههه از کجا فهمیدی

کاش میدونستی بچه بعدیم چی میشه خخخخ

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍
2810