کیا شوهرایی بدی دارن ن محبتی ن عشقی ن احترامی ن تفریحی بچه واقعا دیگ بریدم بچه کوچیک دارم و الآنم حامله م خانواده آنچنانی هم ندارم پشت م بهشون گرم باشه دیگ خودم باهاش فرار کردم کلا هیچکی رو ندارم سالی یکبار رنگ بیرون رو نمیبینم هیچ برنامه ی ندارم کسی هم نمیاد خونم محبت هیچی جز توهین فوش و تهمت خیانت و ببخشید هرزه بودن بودن از شوهرم هیچی نمیبینم شهر غریبم کلا چندین ماهه رنگ بیرون ندیدم هیچ برنامه ی هم نمیزارع نصب کنم شهر غریب هم هستم دیشب خاستم خودمو خلاص کنم بچمو ک دیدم نتونستم 😔
چهار ماه میتونی بمونی بهزیستی البته بگم ها گوشیتو ازت میگیرن تایم خواب و ناهار وعده و...معینه مثله خوابگاه میمونه غیرازخودت کسانی دیگه هستند با شرایط خودت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو پاک ترینی عزیزماتفاقا هر کسی هر طور باشه بقیه رو همینطور میبینه کسی که دزده فکر میکنه همه دزدن ،ک ...
بخدا اصلا بیرون نمیرم با برنامه هیچی ندارم بخام از این کارا بکنم فقط زندگی من پسر منع میدونی از چی میسوزم از این که پاکم ولی شوهرم اینجور تهمت ها بهم میزنه
تا چهار ماه میتونی بمونی ولی خب خسته کنندست خسته میشی ...بعدشم نمیدونم چکارمیکنن ولی باشوهرت صحبت میکنند چون کنترل خشم ندارن حتما بهش قرص میدن که همینم عالیه
میدونی خانوادم چجوری پشتم هستن کلا میگن اومدی دیگ اسم بچه تم نیار حتی حق نداری تو خونه ی ما گریه هم ...
😢ببین دقیق اینا رو نمیدونم ولی از یه وکیل مشورت بگیر
بگو روانیه و کاراشو نمیفهمه آرامش و آسایش جانی نداریم سرپرستی بچهاتو بگیر بعد با پول مهریه یه خونه کرایه کن کم کم با پدرت صحبت کن که بتونی ببریشون خونه پدرت
چهار ماه میتونی بمونی بهزیستی البته بگم ها گوشیتو ازت میگیرن تایم خواب و ناهار وعده و...معینه مثله ...
اونوفت شوهرم بهم تهمت میزنه رفت چهار ماه گشت کیف ش کرد برگشت کاش میدونستی من چ زجری تحمل میکنم چ شکنجه ی شاید بخاطرم گریه میکردی فکرشو بکن تو این زمستون فقط دمپایه دارم