2777
2789
درسته این حرف اما حوصله بازی کردن و گریه های زیاد نداریم 😂😂. از طرفی بچه من از موقع نوزادی تا الان ...

خوب اینا ک میگذره من همیشه وقتی ی بچه بیتربیت میبینم خیلی میرم تو فکر میگم خدایا چجور رفتار کنم اینده بچم اینجوری نشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راضی هستی پشیمون نشدی

نه هرگز پشیمون نشدم

الانم خیلی خوشحالم و خدا رو شکر میکنم بابت بچه هایی که بهم داده

بزرگه هم قد خودمه

و از خدا میخوام فرزندان صالحی برام بار بیان

خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!
خوب اینا ک میگذره من همیشه وقتی ی بچه بیتربیت میبینم خیلی میرم تو فکر میگم خدایا چجور رفتار کنم ایند ...

خیلی سخته بچه داری من که کم آوردم. واقعا تربیت درست خیلی مهمه اما ذات بچه هم تاثیر میزاره. بعضی از بچه ها آرومن خب تلاش کمی نیاز هست اما وای از روزی که بچه خودش شر و شیطون باشه 🤦🤦🤦 پدر آدم درمیاد . 

بعد ۵ سال ای وی اف کردی ک شد؟منم ۲۲ ام ۲ ساله میخام ولی نمیشه

ن هیچکار نکردم حتی داروام نخوردم

زیر نظر دکتر بودم میگفت سالمی بهم دارو نمیداد دکتر زیاد رفتم هیچی ب هیچی اخر پارسال موقع عید گفتم میرم دنبال کاشت باید بچه دار شم دگ نمیشه جای بچه واقعا خالی بود تو زندگیم از همه لحاظ

یهو فهمیدم باردارم 

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍
خوب اینا ک میگذره من همیشه وقتی ی بچه بیتربیت میبینم خیلی میرم تو فکر میگم خدایا چجور رفتار کنم ایند ...

عهههه منم همینم دقیقاااا😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍
خیلی سخته بچه داری من که کم آوردم. واقعا تربیت درست خیلی مهمه اما ذات بچه هم تاثیر میزاره. بعضی از ب ...

بله درسته من همیشه بهش فکر میکنم یسری بچه ها واقعا اذیت میکنن ادم راضی نمیشه ببنتشون اصلا دلم نمیخاد بچم اونجوری شه

ن هیچکار نکردم حتی داروام نخوردمزیر نظر دکتر بودم میگفت سالمی بهم دارو نمیداد دکتر زیاد رفتم هیچی ب ...

چ عجیب واقعا پس چجوریه ک ۵ سال طول کشیده و یهو خود ب خود شد..قبلش استرس داشتی؟ مثلا اون ماهی ک باردار شدی بیخیال باشی و بشع؟

وای مال منم ۵ سال بکشه دق میکنم بخدا😑

خداروشکر حس و حالتو درک میکنم انشالا ب سلامتی ❤️

فداتشم گل دختر ممنونم ازت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810