2777
2789

۲۳

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ عجیب واقعا پس چجوریه ک ۵ سال طول کشیده و یهو خود ب خود شد..قبلش استرس داشتی؟ مثلا اون ماهی ک باردا ...

منم دکتررفتم دارو نخوردم،، سالم بودیم،، خودب خود خدا داد، الان ازم بپرسین، میگم فقط بیخیالی،، ینی اصلا فک کن بچه نمیخای، مثل ماه هایی ک اقدام نداشتی بیخیال باش.. همون ماه میشی... منیک س سال تقریبا منتظربودم میگم... فقط ب خدا بسپار، راستی نماز استغفار عااااالیه برا حاملگی.. ماهی ک خوندم، ماه بد حامله شدم

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

خودم ۱۸ هستم مثل سگ پشیمونم بارداری خیلی سخته تو اوج جونی نابود شدم

منم ۱۹سالگی ولی اصلا پشیمون نیستم پسر بزرگم الان ۱۰سالشه بهم میگن اصلا بهت نمیاد بچه بزرگ داشته باشی درکل بارداری تو سن زیر سی سال برا سلامت مادرو جنین خیلی بهتره وقتی به سی سال رسیدی میفهمی که چه کار درستی کردی خودت جوون موندی بچتم بزرگ شده 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  

بیست و پنج عزیزم،درمورد بدنم بگم چهارماه آخر بیست کیلو اضافه کردم کلا شدم 80قبل زایمان 53بودم،دیگه ده روز بعد سزارین گن طبی بستم تا چهار ماه دکتر گفته بود شش ماه ببند نتونستم،نوددرصد شکم وپهلوم رفت رژیم هم گرفتم الان 56کیلو هستم راضی هستم ولی خب ترک واینا دارم کلا انتظار نداشته باش مثل قبلاً بشی حتی فرم صورت هم تغییر می‌کنه کمی

سلام استارتر عزیز امیدوارم حال خودتو بچت خیلی خوب باشه و به سلامتی فارغ بشی .

عزیزدلم با توجه به سنت خیلی طبیعیه که نگران ظاهر و بدنت باشی و با توجه به شرایط اعتماد به نفست کم بشه و نگران باشی 

بیشتر دلیلش اینه که آنچنان درکی از فندقی که داخل شکمته نداری منم وقتی باردار بودم اینجوری بودم همش نگرانی و هیچ تفکری نسبت به این دوران نداری خب چون تجربه نکردی و اولین باره به سلامتی که فارغ شدی و ی فرشته گل گذاشتن بغلت و حال جسمیت روال شد و به خودت اومدی خیلی راحت به تمام کارایی که میخوای و الان نگرانشی می‌رسی و اون فرشته رو همراه خودت میکنی سعی کن این دوران زیاد اینستا نری و ذهنتو درگیر اضافه وزن و... نکنی که همه اینا لذتیه که هر کسی نصیبش نمیشه خیلیا در حسرت این هستن که بچه ای داشته باشن از خودشون (اونا حتی به این ترک شکم و بهم خوردن هیکل فکر نمیکنن) فقط بچه میخوان که ایشالله دامنشون سبز بشه . این اتفاق و از نگاه نیک  بگیر و این دوران فقط سعی کن اطلاعاتتو برای نگهداری هرچه عالی فرزندت بالا ببری و بتونی جفتتونو پرورش بدی 

با ارزوی حال خوب برای تو دوستم♥️🌱

و یچیز دیگه اینکه تمام این اتفاقات بخشی از زندگیه و هرکسی مسیر خودشو داره و شما نباید خودتو با بقیه مقایسه کنید که حالا تو چه سنی باردار شدن و...

مسیر هرکسی توی رسیدن به هرچیزی و تجربه هرچیزی متفاوته و هرکدوم تو زمان مختص به خودشون براشون اتفاق میوفته .

از تغییر و تحول نترس که اینا بخشی از زندگیست .

اگه ترس به دلت راه بدی زندگی از حرکت واینمیسته این تویی که جا میمونی،👌

پس در وهله اول اصلا خودتو با کسی مقایسه نکن توی هیچ اتفاقی .

سعی کن از این دوران نهایت لذت و ببری که حاملگی شیرین ترین اتفاق هر زنی هست برای همسرش😌🫶

اگرم هر زمان حال بدی داشتی و افکار منفی اذیتت میکرد میتونی رو کمکم حساب کنی♥️

منم دکتررفتم دارو نخوردم،، سالم بودیم،، خودب خود خدا داد، الان ازم بپرسین، میگم فقط بیخیالی،، ینی اص ...

من خیلی سخته ک فکر نکنم بهش .همش تو فکرشم ک ینی کی میشه

ولی شنیدن تجربه های شما دلگرمم میکنه.مرسی از حرفات

دعا کن برام❤️

عههه چهههه جااالببببب،اخه ما ۲۲ باردار میشیم ۳۴ بدنیا میاد😲

ممکنه یه نفر ماه تولدش مثلا مهر باشه. مهر بشه ۲۲ سالش. آبان حامله بشه. بچه‌ش مرداد به دنیا بیاد. بنابراین تو ۲۲ سالگی حامله شده تو ۲۲ سالگی هم بچه‌ش به دنیا اومده. اما من تولد ۲۳ سالگیم وسط حاملگیم بود. یعنی ۲۲ حامله شدم. ۲۳ بچه‌م به دنیا اومد. قبل مزه پرونی یکم فکر کنین.

من خیلی سخته ک فکر نکنم بهش .همش تو فکرشم ک ینی کی میشهولی شنیدن تجربه های شما دلگرمم میکنه.مرسی از ...

فقط بیخیال، ببین من تضمین میکنم ماهی ک بیخیالی، میشی.. اگ میخای زوتربشی،، جاره ای جز بیخیالی نداری، نماز استغفار فراموش نکن

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

2810