2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم ۱۸ سالگی باردار شدم و اون موقع لاغر بودم و ۴۷کیلو بودم وتا موقع زایمان بیشتر از ۲۰کیلو اضاف کردم ولی بچه ام وقتی یکسال و هشت ماهش بود از وزن قبل بارداریم هم کمترشده بودم و مجبور شدم از شیر بگیرمش تا وزنم دیگه کمتر نشه 

شما هم نگران نباش وزن و اندامت درست میشه

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
خودم ۱۸ هستم مثل سگ پشیمونم بارداری خیلی سخته تو اوج جونی نابود شدم

اول اینکه اگه نمیخواستی و آمادگی نداشتی باید خیلی مراقب بودی که باردار نشی.

حالام که شده باید به خودت انرژی بدی استرس نداشته باشی که اون طفل معصوم که تو شکمته و کاملا بی گناه و به خواسته خودش نیومده دچار مشکل نشه خدای نکرده.

نگران نباش هم هیکلت برمیگرده سرجاش هم برنامه هاتو دوباره میتونی بچینی .

من بچم سه ماهش بود کلاس شنا رو شروع کردم. و سعی کردم زود برگردم به زندگی عادی که داشتم

امیدوارم بنظرم چون ضعیف شدم این طور فکرا میاد سراغم🤦🏻‍♀️

من تو 23سالگی باردارشدم الان پسرم 2 سال و 4 ماهشه اوایل افسردگی خیلی شدید گرفته بودم ولی الان رو به راهم حالم خوبه تازه به وزن و هیکل قبل از بارداریم برگشتم. 

19

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
من بچه داری برام مسئله نیست چون داداشام شیره ب شیره بودن هوای مامانمو داشتم کاملا با بچه داری اشنام ...

میشی نترس

من خودم الان 23 سال دارم و پسرم 4سالشه و گاهی تنها برم بیرون و تییپ بزنم و... کسی باور نمیکنه ک متاهلم چ برسه ب بچه

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
2810