2777
2789
عنوان

خانومای باردار میشه بیایید دور هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 141 پست
طبیعی خیلی سخته؟

بدن با بدن فرق داره عزیزم،  آستانه تحمل درد هر کسی هم متفاوته،  من خودم تحمل دردم زیاده ولی یکی بود با من زایمان کرد اون اذیت شد ولی من اندازه ی پریود خیلی شدید

..................................  ....................................... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدن با بدن فرق داره عزیزم، آستانه تحمل درد هر کسی هم متفاوته، من خودم تحمل دردم زیاده ولی یکی بود ...

دختر خاله ی من سر زایمان طبیعی خیلی اذیت شد تا دو روز هم زایمان نمی‌کرد من از اونجا میترسم

دختر خاله ی من سر زایمان طبیعی خیلی اذیت شد تا دو روز هم زایمان نمی‌کرد من از اونجا میترسم

اره خب میگم واسه هر کسی فرق داره،  ببین خودت روحیت با کدوم سازگار تره و استرسش برات کمتره به حرف اطرافیان گوش نکن شمایی که میخوای این مراحذ رو بگذرونی ن بقیه

..................................  ....................................... 
اره خب میگم واسه هر کسی فرق داره، ببین خودت روحیت با کدوم سازگار تره و استرسش برات کمتره به حرف اطر ...

اره عزیزم درست میگی،من سزارین مد نظرمه ان شاءالله که اون موقع برسه زود

هرکی هرچی میگه ولی بنظر من سزارین خیلی بهتره طبیعی آدمو کلا میکشن والا شوهرم میگه برو سزارین ولی دور ...

من بااینهمه استرس بازهم نمیتونم به طبیعی فکر کنم حتی...حاظرم شکمم بخیه بخوره  

کمترین بیمارستان گفته 18

من بااینهمه استرس بازهم نمیتونم به طبیعی فکر کنم حتی...حاظرم شکمم بخیه بخوره کمترین بیمارستان گفته ...

منم همینطور عزیزم 

خیلی خوبه که،اینجا من زاهدانم میگن ۳۰میلیون میگیرن

2810