2777
2789
عنوان

خانومای باردار میشه بیایید دور هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 141 پست
واقعااااا کنترل کردن استرسم انرژی میبرهواسه همین کنترل کردن استرس اصلا به بارداریم فکر نمیکنملذت نبر ...

اره واقعا 

منم مثل خودتم والا از بس انتظار کشیدم الان خیلی میترسم🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دیابت بارداری زایمان زودرس میاره و وزن بچه میره بالا من با رژیم غذایی کنترلش کردم خداروشکر. ولی ...

ان شاءالله که برای تو بسلامتی بگذره وهیچ مشکلی پیش نیاد 

چه بهتر والا حالت تهوع میکشه آدمو من که تو همین چندهفته خیلی ضعیف شدم ولی بارم میگم فقط بچه سالم باشه تحمل میکنم

سزارین که خیلی خوبه😍منم دوست دارم سزارین کنمتو اختیاری یا نه دکتر گفته؟

خیلی سردرگمم هم میخوام خوشحال باشم هم میگم چاره ای هم ندارم 

خب خیلی تجربه هارو خوندم استرس گرفتم از فشار دادن شکم 

من اختیاری میرم عزیزم 

ان شاءالله که برای تو بسلامتی بگذره وهیچ مشکلی پیش نیاد چه بهتر والا حالت تهوع میکشه آدمو من که تو ه ...

اره اولین باری ک بغلش کنی انگار ن انگار ک این دورانو گذروندی  

..................................  ....................................... 
خیلی سردرگمم هم میخوام خوشحال باشم هم میگم چاره ای هم ندارم خب خیلی تجربه هارو خوندم استرس گرفتم از ...

نگران نباش ما ک طبیعی هستیم هم فشار میدن به این فکر کن ک همش دو سه ساعته و بالاخره تموم میشه  

..................................  ....................................... 
خیلی سردرگمم هم میخوام خوشحال باشم هم میگم چاره ای هم ندارم خب خیلی تجربه هارو خوندم استرس گرفتم از ...

هرکی هرچی میگه ولی بنظر من سزارین خیلی بهتره طبیعی آدمو کلا میکشن والا 

شوهرم میگه برو سزارین ولی دور بریا همش سعی میکنن منصرف کنن استرس میگیرم از الان از زایمان طبیعی

هزینه ش چقد میشه اونجا؟

2810