عمل هر دوتا یکسان بود، اره عمل خواهر من ریسک پدیر بود سخت میگم دستمزدی ک گرفت حقش بوده ولی اگر ما اون رو نمیپرداختیم خواهرم زودتر از بی می رفت. اون دکتر حتی نگاهشم نمیکرد! التماس همون دکتر رو کردیم گفتیم دستمزدت رو میدیم ققط توی دولتی عمل کن که بیمارستان خرجش زیاد نشه ولی قبول نکرد و گفت من اجازه جراحی ندارم رریدنت باید عمل کنه!
پزشک نشده ک جون بیمار رو نجات بده پزشک شده ک پولدار شه! سیستم ایران هم ا نقدر بده ک دکتر ها از جون ییمارها در میارن!
من نمیگم پول نگیرن اره حق عملی ک بیمارستان بهش میداد خیلی گم بود یک چهارم پولی بود ک ما دادیمش ولی اگرمدستمزد! نمیگرفت صلواتی نبود کارش! هیچ کس صلواتی کار نمیکنه ولی بعضی پزشکها حق خودشون میدونن ک پول بگیرن!
دکتر حراح خواهرم من مثل مرغ سرکنده بالا و پایین میشدم میگفتم یه بررسی کنید میگفت من دکترم نه تو بیا تو رو عمل کنم از زبون بیافتی خیلی هم خوش اخلاق بود.
ختی نکرد نانهی همکارش رو بخونه و دقت کنه با این حال من کوتاه نیومدم پیش ی دکتر دیگه بردم و اون هم گفت بدار بعد عمل دومش اتفاقی نمی.افته منم در به در دنبال پول دستمزد حراحی دوم خواهرم بودم تا دکتر اخرین عملش رو بکنه عمل دور شد و عمل اولیه هم ب فنا رفت و خواهرم ار بینرفت.
من بخاطر مشکلم دوتا حراحی سرپایی داشتم به فاصلهی ۴۰ روز همون عمل همون کار دکتر بیست و پنج درصد کشید روی کارش چرا؟ چون کارم گیرش بود و دکتر دونی کار اولی رو قبول نمیکرد. اکر اینجوری درسته بگید درسته!
بازم میگمبحث پول وسط نیست شما فقط پول رو میبینی من بحث جون آدمه، ولی دیدم دکتری وجدان داشت نمونهاش دکتر خودم ک جراحی سال قبل شکم خواهرم رو انجام داد مادرم با استرس پرسیده بود ک چقدر هزینهاش میشه اون هم گفته بود من شایدواسه زیبایی پول بگیرم ولی جون ی ادم کالای نن نیست من اینقدر دارم که نخوام از این جراحی پول بگیرم و پولی جز حق عمل بیمادستان نگرفت.
امیدوارم هیچ وقت جای ما نباشید، ولی همه چی رو پول نبینید هر تخصصی ک گرفتید حرف بیمار رو کوش کنید به همراه بیمار درست توضیح بدید. ی خطای پزشکی در اثر غرور کاذب جون یه ادم رو ک عزیز ی نفر وخانوادهاست رو میگیره