2777
2789
عنوان

چی باعث میشه که جذب یک پزشک بشید و اونو انتخاب کنید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 102 پست
ببخشید دستمزد از بیمار (یا به قول خودتون مشتری!) گرفته نشه پس دستمزد از کی گرفته بشه؟ آرایشگر هم دست ...

عزیزم تو آزمایشم نوشته کریستال فیو. معنیش چیه؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

اخلاق کار عالی باشه و زبان زد بقیه

آن تایم باشه 

برای بیمار ارزش قائل باشه مغرور نباشه 

فکر نکنه پرشک شاخ ترینه 

مشکلات رو کامل دقیق توضیح بده حرف بیمار رو گوش کنه تا جایی که میشه منظورم جراحی زیبایی هست

خوش رو باشه 

مسئولیت پذیر باشه بزن درو همش به فکر راحتی خودش نباشه 

دنبال پول زیاد نباشه جلسه اول به فکر تیغ زدن نباشه همش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی دیگه پس باید فتوسنتز کنیممگه بقیه مشاغل پول نمیگیرن؟

ببین من خودم رو میگم‌از تجربه‌ام وقتی رسید بیمارستان‌رو کرفتم از بابت عمل خودم ک حدود یک ساعت عملم طول کشید دکتر ۶۵۰۰۰ از ۱۸۵۰۰۰ حق عملش بود دکنر من زیر میزی نگرفت‌‌. ولی واسه خواهرم دکتر میدید ک خواهر من جونش ویطه اگر عمل نکنه میمیره از ما نزدیک ۱۰۰میلیون فقط حق دستمزد خوایت گفته بودیم ب دکتر این پول رو نمبتونیم جور کنبم ولی ب بدختی جور کردیم چون حون خواهرم بود بیمارستان نزدبک ۱۳۰ میل شد ک نزدیک ۲۵ میلش مال دکتر جراح بود توی رسید بیمارستان!

ولی وقتی بستری بود خواهرم از پولدارتر از ما نصف پول گرفته بود این فتوینتز از خون هم نوعه و پول درستی نیست!

درسته زحمت کشید عمر گذاشته ولی نباید طلبش رو از بیمارها بگیره

بازم میگم همه‌ی اینا بدرک کاش کاهلی نمیکردن و خواهرم رو ب کام مرگ نمبفرستادن بعدم بگن حیف پولی ک خرج کردید.

شما هم میتونید وجدانتون روکنار بذارید و از خون مردم فتنوسنتز کنید

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

من میرم سایت نوبت دات ای ار و نظرات رو میخونم برای تراپیستمم رویکرد درمانیش رو خوندم و چون روشش رو دوست داشتم انتخابش کردم 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
من نمیدونم شما کجا رفتید ولی خودم که مرتب اتاق عمل میرم خود استاد سر عمل حضور داره

بله حضور دارن منم بی اطلاع نیستم ولی رزیدنت باید عمل رو انجام بده، تا بشه ی جراح حرفه‌‌ای و بعد توی خصوصی دستمزد جداگانه بخواد. کلا بیمار شده واسه‌شون کالا برای بعضی دکترا

بیمارستان مسیح دانشوری یکی تز بیمارستانایی بود ک من میگم

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
ببین من خودم رو میگم‌از تجربه‌ام وقتی رسید بیمارستان‌رو کرفتم از بابت عمل خودم ک حدود یک ساعت عملم ط ...

عجب

تعریف پزشک خوب هم فهمیدم 

صلواتی کار کنه!

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
بله حضور دارن منم بی اطلاع نیستم ولی رزیدنت باید عمل رو انجام بده، تا بشه ی جراح حرفه‌‌ای و بعد توی ...

بیمارستانی که میگید من اسمش نشنیدم ولی رزیدنت اسمش روشه دستیاره و توی اتاق عمل هم فقط دستیاره

عجبتعریف پزشک خوب هم فهمیدم صلواتی کار کنه!

من گفتم صلواتی کار کنه؟

اصلا متن من رو خوندی؟ گفتم ازمایی ک وضع خوبی نداشتیم دوبرابر اون فردی ک وضعش خوب بود گزفته من نمیگم چرا گرفته میگم چرا کاهلی کرد و چرا از ما دوبرابر گزفت چون فقط اون میتونست عمل کنه؟

اصلا نمیفهمی معلومه! چون جای ما نبودید من شکایت هم میکردم بخاطر کاهلی‌شون هچی نمیشد تن خواهرم بیشتر تکه تکه میشد.

فکر میکردم ک یه ذره عذاب وجدان دارن دکترها ولی نه اشتباه میکزدم

از میون همه نوشته‌ی من فقط پول رو میبینی،‌حرفی و سخنی‌نیست

من گفتم صلواتی کار کنه؟اصلا متن من رو خوندی؟ گفتم ازمایی ک وضع خوبی نداشتیم دوبرابر اون فردی ک وضعش ...

۱. عمل مشابه نبود

۲. شرایط بیمار بحرانی تر و عمل پر استرس تر و سخت تری بود

۳. مدت زمانی که گذشته بود (یه شامپو الان بخری تا دو هفته دیگه قیمتش ثابت نیست چی توی مملکت وابته که این دومیش باشه)

۱. عمل مشابه نبود۲. شرایط بیمار بحرانی تر و عمل پر استرس تر و سخت تری بود۳. مدت زمانی که گذشته بود ( ...

عمل هر دوتا یکسان بود، اره عمل خواهر من ریسک پدیر بود سخت میگم دستمزدی ک گرفت حقش بوده ولی اگر ما اون رو نمیپرداختیم خواهرم زودتر از بی می رفت. اون دکتر حتی نگاهشم نمیکرد! التماس همون دکتر رو کردیم گفتیم دستمزدت رو میدیم ققط توی دولتی عمل کن که بیمارستان خرجش زیاد نشه ولی قبول نکرد و گفت من اجازه جراحی ندارم رریدنت باید عمل کنه!

پزشک نشده ک جون بیمار رو نجات بده پزشک شده ک پولدار شه! سیستم ایران هم ا نقدر بده ک دکتر ها از جون ییمارها در میارن!

من نمیگم پول نگیرن اره حق عملی ک بیمارستان بهش میداد خیلی گم بود یک چهارم پولی بود ک ما دادیمش ولی اگرم‌دستمزد! نمیگرفت صلواتی نبود کارش! هیچ کس صلواتی کار نمیکنه ولی بعضی پزشکها حق خودشون میدونن ک پول بگیرن!

دکتر حراح خواهرم من مثل مرغ سرکنده بالا و پایین میشدم میگفتم یه بررسی کنید میگفت من دکترم نه تو بیا تو رو عمل کنم از زبون بیافتی خیلی هم خوش اخلاق بود‌‌.

ختی نکرد نانه‌ی همکارش رو بخونه و دقت کنه با این حال من کوتاه نیومدم پیش ی دکتر دیگه بردم و اون هم گفت بدار بعد عمل دومش اتفاقی نمی.افته منم در به در دنبال پول دستمزد حراحی دوم خواهرم بودم تا دکتر اخرین عملش رو بکنه عمل دور شد و عمل اولیه هم ب فنا رفت و خواهرم ار بین‌رفت.

من بخاطر مشکلم دوتا حراحی سرپایی داشتم به فاصله‌ی ۴۰ روز  همون عمل همون کار دکتر بیست و پنج درصد کشید روی کارش چرا؟ چون کارم گیرش بود و دکتر دونی کار اولی رو قبول نمیکرد. اکر اینجوری درسته بگید درسته!

بازم میگم‌بحث پول وسط نیست شما فقط پول رو میبینی من بحث جون آدمه، ولی دیدم دکتری وجدان داشت نمونه‌اش دکتر خودم ک جراحی سال قبل شکم خواهرم رو انجام داد مادرم با استرس پرسیده بود ک چقدر هزینه‌اش میشه اون هم گفته بود من شایدواسه زیبایی پول بگیرم ولی جون ی ادم کالای نن نیست من اینقدر دارم که نخوام از این جراحی پول بگیرم ‌و پولی جز حق عمل بیمادستان نگرفت.

امیدوارم هیچ وقت جای ما نباشید، ولی همه چی رو پول نبینید هر تخصصی ک گرفتید حرف بیمار رو کوش کنید به همراه بیمار درست توضیح بدید. ی خطای پزشکی در اثر غرور کاذب جون یه ادم رو ک عزیز ی نفر وخانواده‌است رو میگیره

کریستال وجود داره ولی خیلی کمه

عزیزم اونو که میدونم. میخام بدونم یعنی چی؟ منظورش چیه. رسوبه؟ بمونه سنگ کلیه میشه؟ چیکار باید انجام بدم؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
2810