2777
2789
عنوان

چی باعث میشه که جذب یک پزشک بشید و اونو انتخاب کنید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 102 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم اینطوری هم که میگید نیست وقتی متخصص بیهوشی خودش میگه کارانه م ۳۰۰ هست بنظرتون کارانه جراح چ ...

اره عین حقیقته

جراحی ۱۰ ساعته مغز رو کارانه اش ۵۰۰ تومن دادن، اونم پرداختی بعد یک سال

نگفتم دستمزد خودش رو نگیره ولی بعضی از مردم پول پرستن یعنی تا سلام بدی حرف پول رو وسط میکشن. مثلا رف ...

توروخدا نگید جوابش ۲ دیقه بیشتر طول نمیکشه

اون لحظه کارش ۲ دقیقه طول کشیده، ولی واسه اون دقیقه ۲۰ سال درس خونده

متاسفانه تو پزشکی چون وسیله کالا و یا خدمت عملی ارائه نمیشه همه فک میکنن مگه داره چیکار میکنه یه دو کلمه حرف میزنه خب😑

نمیدونم والا چون من اصلا پیش دکترای جدید نمیرم‌..‌فقط دکترهای نام اشنا و معروفی ک حسابی حرفه ای هستن

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
توروخدا نگید جوابش ۲ دیقه بیشتر طول نمیکشهاون لحظه کارش ۲ دقیقه طول کشیده، ولی واسه اون دقیقه ۲۰ سال ...

قبول دارم که سالها زحمت کشیده ولی ببین یه جا داره تشخیص بیماری میده یه جا جراحی میکنه داروی مناسب مینویسه یه جا  فقط داره نتیجه ای که آزمایشگاه یا سونولوژیست نوشته رو میخونه جلسات قبل هم دستمزد کامل گرفته خوب باید یه جا هم به فکر مشتریش باشه. اون رو رعایت کنه.

منم کارمندم . فوق لیسانس دارم. خدمات ما هم پولیه. و از قضا چون کار سرمایه گذاری و تولیده پولش هم کم نیست . ولی یه جاهایی هم دارم ارباب رجوع رو راهنمایی میکنم  اونجوری باشه باید بگم منم یه کلمه مفتی حرف نمیزنم اول پول بده بعد راهنماییت کنم . خوب طبعا منم که دارم حرف میزنم و تشخیص میدم از قبل ۱۸ یا ۱۹ سال درس خوندم ۲۰ سال هم بعدش تو اون زمینه  کار کردم و تجربه دارم . حرفی که میزنم نتیجه این تحصیل و تجربه است. ولی واقعا عیبه یا حتی یه جورایی پایین آوردن کلاس کاره. که دیگه اون میشه پول پرستی. البته یه سری از کارمندها هم همین اخلاق غیر حرفه ای رو دارن که داد مردم درمیاد 

شما میگید زیر میزیولی درحقیقت دستمزده

اوج وقاحت هست که دستمزد خودتون رو از بیمار بگیرین

دوست عزیز

اگه دستمزد پزشکا کمه

خب برن مثل سایر ارگان ها شکایت و اعتراض کنن تا دستمزدشون بالاتر بره

و اگه اعتراضا جواب نداد مثل سایر مردم مجبورن کنار بیان

ولی انصافا خودتون خجالت نمیکشین زیرمیزی از کارگری بگیرین که ۴ ماه حقوقش رو ندادن؟

دستمزد کم شما به اون چه ربطی داره؟

وظیفتونه مطابق مقررات دستمزد بگیرین و کم یا زیاد بودنش به بیمار مربوط نیست به وزارت بهداشت مربوطه

همینا باعث میشه مردم بگن پزشکا پول پرستن و انصافا تعداد زیادشون هستن

اوج وقاحت هست که دستمزد خودتون رو از بیمار بگیریندوست عزیزاگه دستمزد پزشکا کمهخب برن مثل سایر ارگان ...

ببخشید دستمزد از بیمار (یا به قول خودتون مشتری!) گرفته نشه پس دستمزد از کی گرفته بشه؟ 

آرایشگر هم دستمزد میگیره صافکار هم دستمزد میگیره چطور صافکار ۳۰. ۴۰ میلیون دستمزد میگیره کسی اعتراض نداره؟ فقط پزشک باید صلواتی کار کنه؟ آرایشگر بابت یه رنگ مو بی کیفیت ۱۰. ۱۲ میلیون فقط دستمزد میگیره فقط پزشک نباید بگیره؟ معلم خصوصی ساعتی دو میلیون میگیره فقط پزشک نباید بگیره؟

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
کی گفته عمل نمیکنن؟ 😐 رزیدنت دستیاره حین عمل

واسه ما ک هیچ وقت عمل نکردن، حتی دکتر گفت دستشون بسته‌است و نمیتونن عمل کنن اگر میخواهید عمل کنیم تشریف بیاربد بینارستان خصوصی n تومنم زیرمیزی یا ب قول شما دستمزمون رو بدید تا بیایم عملتون کنم.

اینا همه طوری نیست کاش غرور نداشتن حرف ما رو گوش میدادن تا با کاهلی و عرورشون عزیزمون رو زیر خاک نفرستاده بودن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
واسه ما ک هیچ وقت عمل نکردن، حتی دکتر گفت دستشون بسته‌است و نمیتونن عمل کنن اگر میخواهید عمل کنیم تش ...

من نمیدونم شما کجا رفتید ولی خودم که مرتب اتاق عمل میرم خود استاد سر عمل حضور داره 

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

اخلاق داشته باشه و برا بیمار خوب وقت بزاره. و اینکه یه نفرو حتما ویزیت کنه. بعضیاشون چندنفرو تو منتظر مینشونن که وقتشون تلف نشه مثلا. حریم خصوصی برا بیمار نمیزارن. متنفرم ازین کار

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

پزشک وظیفش چیه؟ 

همون معیارمه مریضی تشخیص بده درمان کنه

پزشک نخبه تو جوبم باشه دماغم میگیرم میرم کارم راه بیافته

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
2810