پسرم پس فردا سه ماهش میشه. شبا خوابش خوبه. بین ۱۰ و ۱۱ میخوابه تا ۸ صبح یکی دو بار برای شیر بیدار میشه. ولی در طول اصلا نمیخوابه. انقدر که خودشم همهش عصبیه. میخوابونمش ۱۰_۲۰ دقیقه خوابه باز بیدار میشه. هیچ دردی هم نداره. شیرشو هم مرتب میخوره و گشنه نیست. کسی بوده که مشکل منو داشته باشه؟ پیشنهادی ندارین؟
ذله شدم.همش منت خواهر مجردم و میکشیدم بیاد بچه رو نگه داره منم به کارام برسم.اما اشتباه می کردم باید ...
آخه مشکل این جاست که من تو شهر غریبم. شوهرمم کارش ازاد نیست که بتونه بمونه. هر روز که نمیشه از شرکت مرخصی گرفت. ۷ صبح میره ۵ عصر میاد. بعضی روزا واقعا از پا میفتم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دختر منم فردا وارد ۳ماهگی میشه دکتر گفت کولیک داره شبا خوابش خیلی بد و کم پدرم در اورده فقط ی چیزی ش ...
اگه عصر به بعد گریه میکنه از کولیکه ولی بچه من مشخصه کولیک نداره فقط کم خوابه. نوزاد تا ۴۰ روزگی به خاطر نیفتادن قند خونش خودت باید بیدارش کنی ۲ساعتی شیر بدی ولی بعد از اون هر وقت نیاز داشته باشه خودش بیدار میشه دنبال سینه میگرده. حتی ۴ماهگی باید شیر شب رو کلا قطع کرد چون دندوناشون درمیاد و قند شیر در طول شب باعث فساد دندونشون میشه. همچنین هورمون رشد هم در طول خواب عمیق ترشح میشه که وقتی بچه هی بیدار بشه ترشح هورمون قطع میشه و قند شیر هم باعث آزاد شدن انسولین میشه که خود انسولین هم جلوی ترشح هورمون رشد رو میگیره.
اگه عصر به بعد گریه میکنه از کولیکه ولی بچه من مشخصه کولیک نداره فقط کم خوابه. نوزاد تا ۴۰ روزگی به ...
دکتر اینا رو گفته؟ چون دکتر دخترم گفته باید هر ۳ساعت ی بار حتما شیر بخوره و اصلا هم نگفته وقتی رفت تو ۴ماه شیر شب قطع کن مگه بچه ۴ ماهه غیر شیر چیزی میخوره؟ اینطوری که بچه هلاک میشه
دکتر اینا رو گفته؟ چون دکتر دخترم گفته باید هر ۳ساعت ی بار حتما شیر بخوره و اصلا هم نگفته وقتی رفت ت ...
از ۴ماهگی چیزای سبک مثل فرنی میشه داد بهشون. حالا دقیقا ۴ماهگی که نیست دیگه از وقتی که اولین دندونشو درآورد. قبل خواب فرنی میدی و با شیرت کامل سیرش میکنی. اگه بیادر بشه هم نهایت یکی دو بار بیدار میشه. دوستمون هم دکتر رفته بود دکتر بهش گفته بود از دوماهگی دیگه لزومی نداره بیدارش کنین. هر وقت بیدار شد بهش شیر بدین. بازم بچه با بچه فرق داره عزیزم. من که پسرم خودش دقیقا قبل خواب یه عالمه شیر میخوره. فکر کن بهش ۶۰ سی سی شیرخشک میدم باز از شیر خودم هم میدم. دیگه خوابش میبره و تا ساعتای ۳ برای شیر بیدار نمیشه. رشدشم عالی بوده. هر بچه ای یه روتینی داره.