2777
2789
عنوان

نوره زرنیخ قیمتش چقده

84 بازدید | 11 پست

عطاری دور و برمون نیس میخواستم از قیمت اطلاع داشته باشم

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قیمت مناسبی داره واقعا اگه اصلشم باشه موها دیر درمیاد و کم رشد میکنه معمولا کیلویی ۳۵_۴۰تومن

یک کیلو برای موهای تمام بدن کافیه؟یا کمه؟

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد
یک کیلو برای موهای تمام بدن کافیه؟یا کمه؟

آره بابا تمام بدن بزنی ۳بار شاید جواب بده..فقط بگرد اصلش پیدا شه..چون اصلش باشه هم موبریش از این داروخانه ای ها بهتر و سریعتره هم واقعا من دوقسمت رو امتحان کردم با ژیلت و  پودر زدم یک ماه گذشته بود قسمتی که پودر زدم موها کمتر دراومده بود و دیرتر رشد میکرد 

آره بابا تمام بدن بزنی ۳بار شاید جواب بده..فقط بگرد اصلش پیدا شه..چون اصلش باشه هم موبریش از این دار ...

من شنیدم بوی خیلی بدی و باید بعدش حنا و روغن بزنیم به پوست درسته ؟؟

مامانم هم میگفت چندسال پیش زدم پوستم می سوخت

من شنیدم بوی خیلی بدی و باید بعدش حنا و روغن بزنیم به پوست درسته ؟؟مامانم هم میگفت چندسال پیش زدم پو ...

یه مقدار بو داره اما نه اینکه بد باشه نصف روز هم تمام بوش از خونه خارج میشه 

حتی برا یه سری مریضی ها میگن یکم بزنی سر بینی تا بوش رو استشمام کنی دیگه باید حدش دستت بیاد زیاد نذاری رو پوست بمونه که بسوزه