بچه ها من مادرزادی و نچرال هرجا میرفتم همیشه مردم تحسینم میکردن البته الان دیگ پیر شدم اون شوق چن سال پیشمو ندارم.. ب بازیگری و تئاتر علاقه داشتم رفتم حقوق خوندم ب حقوق هم خیلی خیلی علاقه دارم و توش موفقم ولی خب همش میترسم چون همه قوانین رو خوندم با مجازاتش همش استرس دارم و همش خشک رفتار میکنم .. ولی خب اگ بلاگر یا بازیگری یا مدلی میشدم الان پول پارو میکردم...
ولی الان حتی میترسم یه پروفایل از خودم بذارم دردسر شه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
حقیقتا مدل و بلاکر و بازیگر شدن یه پوست کلفت میخاد که به حرف هیچکسی گوش ندی و راه خودتو ادامه بدی و به نظرم هرکسی توان نداره تحمل کنه مثلا خود من نمیتونم قبول کنم توهینهای مردم رو
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
اره عزیزم دارم میگم خیلی هاشون اصول ندارن فقط براشون تبلیغات مهمه 🫠 استایلی که نشون میدن هنر و تناس ...
دقیقا مثلا بعضی بازیگرا ما خیلیاشون هزار جور عمل زیبایی میکنن برا زیبایی چهره بعد اندامشونو ول کردن کلی اضافه وزن دارن!یاصرفا زیباهستن بدون هیچ استعداد و هنر بازیگری یا تبلیغ درصورتیکه باید خیلی تلاش کنن چون ما محدودیت داریم و برای نشون دادن خودشون باید خیلی زحمت بکشن تا هنرشون ب چشم بیاد اونوقت خارجیا علاوه بر بازی خوبشون چهره و اندام زیبایی هم دارن و واقعا تلاش میکنن بهتربشن
لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید