2777
2789

چند وقت پیش تاپیک زدم که خوشبحال خودم که خیلی خوشبختم نه از خیانت نه از بدبختی و بی پولی چیزی نمیدونم هرچی از خدا خواستم تاالان بهم داده

کاربری تاجر طلا هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا اینکه اون شب  رفته بودم خونه پدر شوهرم چونکه جاریم زایمان کرده بود  شوهرم گفت تا برسم دیروقته برو من بعد میام کادو هم خودم چهار میلیون پول نقد گرفتم میار

کاربری تاجر طلا هستم

نزدیکش که رفتم دیدم دهنش بوی آبجو میده یه آدامس دارچین هم گذاشته بود دهنش گفتم بهش دهنت بو میده فورا آدامس درآورد رفت مسواک کشید و با اخم و ناراحتی بهم بی محلی کرد و رفت

کاربری تاجر طلا هستم

در حالی که هیچوقت هرگز از این جور چیزا نمیخورد من چون داداشم میخوره تشخیص میدم که مشروب هست یا آبجو یا حالا هرچی اما شهرمون کوچیکه و همههههه میدونن که فلانی اصلا اهل اینجور برنامه ها نیست نه که مذهبی باشه نه اما از قلیون و چمیدونم سیگار و الکل دوره

کاربری تاجر طلا هستم

خلاصه اینکه دلم خیلی شور زد اصلا یه چیز بدی به دلم نشست 

گذاشتم بخوابه بعد برای اولین بار بخدا قسم برای اولین بار گوشیش رو برداشتم رفتم واتساپس تو پیام اون دوستیش که زیاد با هم در ارتباطن همیشه

کاربری تاجر طلا هستم
رفتم بالا دیدم وااااییی چه اوضاعی خاک بر سر من اونموقع تا الان خواب بود نکه عاقا خوب بوده نه من خر ب ...

الان یعنی مشروب خورده،؟

اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨