2777
2789

بچه ها من مادرزادی و نچرال هرجا میرفتم همیشه مردم تحسینم می‌کردن البته الان دیگ پیر شدم اون شوق چن سال پیشمو ندارم.. ب بازیگری و تئاتر علاقه داشتم رفتم حقوق خوندم ب حقوق هم خیلی خیلی علاقه دارم و توش موفقم ولی خب همش میترسم چون همه قوانین رو خوندم با مجازاتش همش استرس دارم و همش خشک رفتار میکنم .. ولی خب اگ بلاگر یا بازیگری یا مدلی میشدم الان پول پارو میکردم...

ولی الان حتی میترسم یه پروفایل از خودم بذارم دردسر شه

توی ایران هیکل برای مدل بودن مهم نیست 

هر آدمی میگه مدلم 😐 ولی اکثرا معمولین با مدلای اروپایی مقایسه کنی 

بلاگری هم که تکلیفش مشخصه...

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حقیقتا مدل و بلاکر و بازیگر شدن یه پوست کلفت میخاد که به حرف هیچکسی گوش ندی و راه خودتو ادامه بدی و به نظرم هرکسی توان نداره تحمل کنه مثلا خود من نمیتونم قبول کنم توهین‌های مردم رو

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
یعنی چی تکلیفش مشخصه

یعنی اکثرشون هیچ استعدادی ندارن 

فایده ای هم ندارن 

الان اونی که حقوق خونده و به کار مشغوله خیلی فرق داره با یه بلاگر روزمرگی 

منم اصلا طاقت قضاوت و توهین ندارم

پس همون خدا شناخته تورو وارد به مسیر دیگه کردتت😅

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

مدلینگ های ایرانی با خارجی یکی میکنی خارجیا تو یه لول دیگه هستن

راست میگی حقوق واقعا سخته 🙁🙁

‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  تورک قیزی😘

توی ایران هیکل برای مدل بودن مهم نیست هر آدمی میگه مدلم 😐 ولی اکثرا معمولین با مدلای اروپایی مقایسه ...

عزیزم اونایی ک تو میگی مدل برای شو ها هستن 

مدل اینستاگرامی معیار خاصی نداره یا باید ادم معروفی باشه خوشانس

تو ایران ما مدل هامون اینستایی هستن 

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
عزیزم اونایی ک تو میگی مدل برای شو ها هستن مدل اینستاگرامی معیار خاصی نداره یا باید ادم معروفی باشه ...

مدل بودن توی ایران کلا با بقیه جاها فرق داره

حتی اگه مدل اینستاگرامی یه کشور دیگه رو مقایسه کنی 

بخاطر محدودیت های پوشش و .... اصلا هیچ معیار خاصی نداره 

برای همینم میگم چیزی نیست که استعداد و تلاش خاصی بخواد یا یه حرفه محسوب بشه

مدل بودن توی ایران کلا با بقیه جاها فرق دارهحتی اگه مدل اینستاگرامی یه کشور دیگه رو مقایسه کنی بخاطر ...

مدل اینستایی میدونی چیه؟

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
مدل اینستایی میدونی چیه؟

اره عزیزم 

دارم میگم خیلی هاشون اصول ندارن 

فقط براشون تبلیغات مهمه 🫠 استایلی که نشون میدن هنر و تناسبی پشتش نیست

اره عزیزم دارم میگم خیلی هاشون اصول ندارن فقط براشون تبلیغات مهمه 🫠 استایلی که نشون میدن هنر و تناس ...

دقیقا مثلا بعضی بازیگرا ما خیلیاشون هزار جور عمل زیبایی میکنن برا زیبایی چهره بعد اندامشونو ول کردن کلی اضافه وزن دارن!یاصرفا زیباهستن بدون هیچ استعداد و هنر بازیگری یا تبلیغ درصورتیکه باید خیلی تلاش کنن چون ما محدودیت داریم و برای نشون دادن خودشون باید خیلی زحمت بکشن تا هنرشون ب چشم بیاد اونوقت خارجیا علاوه بر بازی خوبشون چهره و اندام زیبایی هم دارن و واقعا تلاش میکنن بهتربشن

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید