2777
2789
عنوان

بی خوابی نوزاد در روز

170 بازدید | 24 پست

پسرم پس فردا سه ماهش میشه. شبا خوابش خوبه. بین ۱۰ و ۱۱ میخوابه تا ۸ صبح یکی دو بار برای شیر بیدار میشه. ولی در طول اصلا نمیخوابه. انقدر که خودشم همه‌ش عصبیه. میخوابونمش ۱۰_۲۰ دقیقه خوابه باز بیدار میشه. هیچ دردی هم نداره. شیرشو هم مرتب میخوره و گشنه نیست. کسی بوده که مشکل منو داشته باشه؟ پیشنهادی ندارین؟

یاد نوزادی پسرم افتادم.دقیقا عین پسر شما بود.دکتر گفت مشکلی نداره بعضی ها خوابشون کمه پسر من از بدو تولد اینجور بود.الان هم بزرگ شده فقط شبا می خوابه

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثل من منم صبحها اصلانمیخابم

😄😄 منم خودم در طول روز اصلا نمیخوابم ولی نوزاد انقدر خوابش کم باشه هم خودش اذیت میشه هم مادر بیچاره به هیچ کاری نمیرسه. بخدا از پا و کمر افتادم از بس راهش بردم.

رفلاکس پنهان نداره؟

پسر منم خواب شبش خوب بود 

روزا خوابش کم بود 

قرص نوشت براش خوب میخوابید

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

یاد نوزادی پسرم افتادم.دقیقا عین پسر شما بود.دکتر گفت مشکلی نداره بعضی ها خوابشون کمه پسر من از بدو ...

یعنی هیچ وقت درست نشد؟ پس چجوری کاراتونو انجام میدادین؟

کم خوابه دیگه

سعی کن ب یچیزی عادتش بدی ماساژ سر و بدن یا هرچی

تا حد ممکن جای تاریک بخوابونش ینی جلو پنجره ک نور میاد نباشه. و سکوت

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
خب نوزاد وقتی شبا میخوابه دیگه روزا بیداره ،، اگر میخوای روزا بخوابه شبا کم بخوابونش حداقل ساعت ۱ شب ...

نوزاد که خوابش مثل ما نیست. هم شب باید بخوابه هم روز. اگه خوابش براش کافی بود که انقدر عصبی نمیشد در طول روز. از ظهر به بعد چون نخوابیده شروع میکنه به نق زدن.

یعنی هیچ وقت درست نشد؟ پس چجوری کاراتونو انجام میدادین؟

ذله شدم.همش منت خواهر مجردم و میکشیدم بیاد بچه رو نگه داره منم به کارام برسم.اما اشتباه می کردم باید همسرم و مجبور می کردم بیشتر خونه می موند

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید
کم خوابه دیگهسعی کن ب یچیزی عادتش بدی ماساژ سر و بدن یا هرچیتا حد ممکن جای تاریک بخوابونش ینی جلو پن ...

آره عجیبه واقعا تا این حد کم خوابه. من که وقتی خوابه اصلا از جام تکون نمیخورم. بدون هیچ سر و صدایی بیدار میشه. انگار بدنش کوک شده روی ۲۰ دقیقه.

خداروشکر کن عزیزم. خوبه که شبا خوابه. دخترم ۴ ماهشه روزا خوابه ولی شبا از ساعت ۱۰ بیداره تا ۳ نصفه ش ...

وای اره این جو ی هم واقعا سخته. خدا بهتون قوت بده.

نه نداره. چه قرصی؟ خواب اور بود؟

نه،امپرازول 

مخصوص رفلاکسه 

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨