2777
2789
عنوان

از وقتی بچه دار شدم ارامش از زندگیم رفته🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1671 بازدید | 122 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی جان ببخش دردودل کردم توتاپیکتدلم گرفته خیلی ببخش🙏 جاش نبود

ب خدا ک بسپاری یجوری برات میچینه که خودت تعجب کنی،، عمرشون نبوده ب دنیا... قسمت نبوده هوای دنیا بهشون بخوره.. ولی اینا دلیل نمیشه اینهمه افسرده و ناراحت باشی.. یکم قوی باش دختر

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

اگه عااااشق بچه ای اونقدری که میتونی سختی هاشو تحمل کنی بیار

عاشق بچه ام سختی هاشم نهایت بتونم تا ی هفته تحمل کنم😑💔

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
نشی عزیزم 🥺🥺دارم دیونه میشمدیشب انقده جیغ زدموگریه کردم کهالان صدام درنمیاد دلم خیلی گرفتهمن هیچ ه ...

بابا ب خدا بچه دار میشی درست میشه حالت.هنوز کلا سه ماه از ازدواجت بذار یکم بگذره.من 29سالمه 5ساله از اول نامزدیم باز میگم بمونه بعد 35سالگی.سه ماه کلا انقذر غصه نخور

والا ما چن روز پیش تاپیک زدیم واسه چی بچه داری میشین و ازدواج میکنین با کلی منطق ریختن سرمون دعوا شد گزارش زدن خوشحالم با اینکه مجردم ولی عاقلم!

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

دعام کن اروم شم

من40روزه بود دیوونه شدم.. توک حق داری... انقدر همه چیو بچه نبین، پ شوهرت چی؟ خودت چی؟ شوهرت زن شاد نمیخاد؟ خودت روحیه برای ادامه زندگی نمیخای؟ 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

والا ما چن روز پیش تاپیک زدیم واسه چی بچه داری میشین و ازدواج میکنین با کلی منطق ریختن سرمون دعوا شد ...

من هنوز ب این فکر میکنم کاش میشد دوست بمونیم گاهی مثلا دوران عقد و نامزدی بیاد خونمون فقط.شبا دوساعت بریم بیرون بگردیم.بقران از زندگی مشترک و پخت و پز و مسئولیت و بچه متنفرم

حتما بیار منتظریم ها ولی جدا شوخی تعلل نکن چون ناباروری زیاد شده همون چند برابر پول سفرو باید واسه ...

اره واقعا منم دقیقا از همین میترسم چند سال جلوگیری کنی چند سالم تو اقدام باشی

پیر میشی😑

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
۴ سال بعد ازدواج خیلی خوبه بعد چند سالت بود ک بچه دار شدی؟؟

اتفاقا اصن خوب نیست زندگی بدون هدف میشه همه چیز تکراری میشه هیچ صدایی تو خونه نیست شادی نیس چهار سال خیلیه من بچه اولم سقط شد که این قدر طول کشید وگرنه حداکثر تا دوسال خوبه دیگه چهار سال خیلیع خودم ۲۲ مادر شدم الانم بچم ۷ ماهشه

ب خدا ک بسپاری یجوری برات میچینه که خودت تعجب کنی،، عمرشون نبوده ب دنیا... قسمت نبوده هوای دنیا بهشو ...

نمیتونمم😭 من خیلی بیکسم من 

خودم ازبچگیم تنهابودم این حق من

نبود نمیدونم تاوان کدوم کارنکردمو

پس دادم

2810