2777
2789
عنوان

از وقتی بچه دار شدم ارامش از زندگیم رفته🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1671 بازدید | 122 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازروی که باردارشدم تا روزیکه سقط شدن۱۷کیلو وزن کم کردم ویارشدید گاهیخون بالامیاوردم فشارم همش ۷رو۴۸ر ...

فداتشم عزیزم... یباربشی،،،، بازم میشی نگران نباش.. فقط دردش اینجاس ک س ماه با بچهات، رویا ساختی.... ای وی اف بودی؟ 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

اینو گفتم، فک نکنی هروقت بخای میشه... الان ک سنت کمه واقعا... ولی ازسال دیگ بفکرباش

بمنم همیک حرفارو زدن که خودمو بدبخت کردم..تا وقتی که امادگیشو ندارید بهش فکرم نکنیددد

منم خودم بچه دوست دارم ولی امسال دانشگاه ثبتنام کردم اگه بچه باشه خب دیگه نمیتونم الانم تقریبا ۶ ماه ...

من خودم درسم میخونم کنار بچه داری درسامم خیلی خیلی خیلی خیلی سخته میتونی مرخصی بگیری سخت هست ولی شیرینیش بیشتر از سختیشع

من خودم درسم میخونم کنار بچه داری درسامم خیلی خیلی خیلی خیلی سخته میتونی مرخصی بگیری سخت هست ولی شیر ...

ببخشید شما چند سالته؟؟

چند وقت بعد ازدواج بچه داری شدی؟؟

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
منم خودم بچه دوست دارم ولی امسال دانشگاه ثبتنام کردم اگه بچه باشه خب دیگه نمیتونم الانم تقریبا ۶ ماه ...

راستی ما زیاد اهل سفر نیستیم ولی از وقتی بچه اومده چند بار سفر رفتیم اولیش ۴۰ روزگیش بود لباسای خوشکل تنش کردم هرجا ادما تو سفر میدیدنش ذوق میکردن میگفتن مقل عروسکه 

گفتم شاید سریع بعد ازدواج بچه دار شدیخدا حفظش کنه..... روز ب روز بزرگتر میشه توام راحتتر میشیخودت چن ...

از نظر من سریعه😅..چون بعد ۵ سال بهم رسیدیم حداقل چند سالی از زندگی لذت میبردیم

بچه داری همینه دیگه ولی ارزششو داره.یکم بزرگ بشه میبینی زندگیت چقدر شیرین میشه.من بچه هام خیلی گریه میکنن جوری که تا دو سالگی اصلا نمیتونم به کارهای خونه برسم و همیشه وقت کم میارم.ولی عشق مادری یه چیز دیگه است

اگه عااااشق بچه ای اونقدری که میتونی سختی هاشو تحمل کنی بیار

فداتشم عزیزم... یباربشی،،،، بازم میشی نگران نباش.. فقط دردش اینجاس ک س ماه با بچهات، رویا ساختی.... ...

نشی عزیزم 🥺🥺دارم دیونه میشم

دیشب انقده جیغ زدموگریه کردم که

الان صدام درنمیاد دلم خیلی گرفته

من هیچ همخونی ندارم دنیام بودن

دوقلوهام خدا ازم گرفت گفت توفقط

باید ذجربکشی تنهابزرگ شدی تنهام

بایدبمیری تو روچه به خوشی توروچه

به مادرشدن😭 نه تیرعروسی کردیم

همون شب اول همسرم جلوگیری

نکردو باردارشدم تواون ۳ماه دوبار

ویروس گرفتم ی بارش دوشب بستری

شدم این اواخربهم گفتن سیرابی بخور