2777
2789
عنوان

از وقتی بچه دار شدم ارامش از زندگیم رفته🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1671 بازدید | 122 پست
راستی ما زیاد اهل سفر نیستیم ولی از وقتی بچه اومده چند بار سفر رفتیم اولیش ۴۰ روزگیش بود لباسای خوشک ...

وااااییییی دلم رفتتتتت😍😍😍

اخه میدونی چیه؟؟ من تو این دوسال عقد و ۶ ماه ازدواج نتونستم با شوهرم ی مسافرت دونفره برم و واقعا دوس دارم تجربش کنم

بعدش دیگه حتما حتما ی نی نی خوشگل واستون میارم😂❤️

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواب اگه مشکل داره باید به پزشکش نشون بدی...بچه خواهر من که چند ساعت یه بار می خوابه....برنامه مثلا ...

وای اگه من یکی از این کارارو میتونستم بکنم غمی نداشتم از صب تا شب بیداره و چسبیده بهم،از جام پاشم گریه میکنه

بمنم همیک حرفارو زدن که خودمو بدبخت کردم..تا وقتی که امادگیشو ندارید بهش فکرم نکنیددد

عزیزم شما امادگی نداری، دلیل نمیشه بقیه هم نداشته باشن... 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

از نظر من سریعه😅..چون بعد ۵ سال بهم رسیدیم حداقل چند سالی از زندگی لذت میبردیم

دیگ ۵ سالم از اونور باهم بودین چخبرته😂

ولی درکت میکنم منو شوهرمم بعد ۳ سال بهم رسیدیم ۶ماهم هست عروسی کردیم بازم انگار دیروز ب هم رسیدیم😂 کاملا میدونم چی میگی 

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
نشی عزیزم 🥺🥺دارم دیونه میشمدیشب انقده جیغ زدموگریه کردم کهالان صدام درنمیاد دلم خیلی گرفتهمن هیچ ه ...

اصلا این حرفو نزن، منم پارسال بچمو سقط کردم... ولی سه ماه نبود.. 40روزه بود

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

من ۲۲ بعد۴ سال خونه داری ولی از عقد همشو حساب کنی بعد ۷ سال

۴ سال بعد ازدواج خیلی خوبه 

بعد چند سالت بود ک بچه دار شدی؟؟

وااااییییی دلم رفتتتتت😍😍😍اخه میدونی چیه؟؟ من تو این دوسال عقد و ۶ ماه ازدواج نتونستم با شوهرم ی م ...

حتما بیار منتظریم ها  

ولی جدا شوخی تعلل نکن چون ناباروری زیاد شده همون چند برابر پول سفرو باید واسه ناباروری زبونم لال بگیری خرج کنی تو جلوگیری طولانی 

2810