2777
2789

فکر میکردم حسودم ولی من دلم میخواست که منم توی ایمانم پیشرفت کنم. و  هرسری به خودم فوش میدادم که من که تکلیفم با ایمان ضعیف تر خودم معلومه

ولی بالاتر از خودم مخصوصا که یه خانواده و فامیل مومن داشته باشن، حتی یه دوست پایه مومن که ولش نکنه و افاده ای نباشه، واقعا دلم‌میگرفت

الان فهمیدم این حس درست و واقعیه و باید از خدا بخوام، که حلش کنه 

به نام خداوند بسیار مهربان و همیشه مهربان

وَالَّذِينَ جَاءُوا مِنْ بَعْدِهِمْ يَقُولُونَ رَبَّنَا اغْفِرْ لَنَا وَلِإِخْوَانِنَا الَّذِينَ سَبَقُونَا بِالْإِيمَانِ وَلَا تَجْعَلْ فِي قُلُوبِنَا غِلًّا لِلَّذِينَ آمَنُوا رَبَّنَا إِنَّكَ رَءُوفٌ رَحِيمٌ

و آنان که پس از مهاجرین و انصار آمدند (یعنی تابعین و سایر مؤمنین تا روز قیامت) دایم به درگاه خدا عرض می‌کنند: پروردگارا، بر ما و برادران دینی‌مان که در ایمان پیش از ما شتافتند ببخش و در دل ما هیچ کینه و حسد مؤمنان قرار مده، پروردگارا، تویی که بسیار رؤوف و مهربانی

در واقع اونا که دیرتر رسیدن ، دیدن چقدر عقب افتادن از بقیه، حسودیشون شده:( از خدا میخوان که این حسودیو از دل اونا برداره.

البته گرچه همیشه دوستای مومنم منو وارد جمعاشون کردن ولی خب توی اون جمع من یه عضو اضافه بودم و خیلی رابطم باهاشون محکم نشد یا سطح ایمانم انقدر پایین بود که همون عضو معمولی که بودو نبودش فرق نداره بودم. ولی البته بازم با معرفت بودن سراغمو میگرفتن

پس احتمالا من تو دلم حسودی بود

چون من از همچین  جمعی بی بهره بودم

خانواده پدریم مذهبی بودن البته تقریبا ولی مذهب بدون اخلاق اسلامی

خانواده مادریمم تقریبا فاقد هردو (

بی اخلاق نبودن ولی یعنی دلی محبت میکردن  و توقع داشتن از بنده نه از خدا

اگه سطح توقعشون براورده نمیشد دشمن خونیت میشدن زنده و مرده برا خودتو شخصیتت نمیذاشتن

در هر صورت نسبت به سایر مسلمونا در وضعیت بسیار رقت باری هستم:( ان شاء الله خودمو خدا ، "من" رو بکشن بالا

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

اصولا پدرومادرمم این ویژگیو نداشتن اگه میداشتن انقدر زندگیمون تلاطم نداشت

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصولا پدرومادرمم این ویژگیو نداشتن اگه میداشتن انقدر زندگیمون تلاطم نداشت

کانال زندگی سالم سوده هروی دوره جزیره گنج خیلی رو ایمان اثر خوبی می ذاره

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
در کل نظرم اینهزیادی خودتو دست کم گرفتی

قربونت برم آریل جونم همیشه شمارو توی دام به خوبی و مهربونی یاد کردم🤗❤️❤️خدانگهت داره برام

قربونت برم آریل جونم همیشه شمارو توی دام به خوبی و مهربونی یاد کردم🤗❤️❤️خدانگهت داره برام

❤️❤️❤️

خیلی ذوق کردم 

همیشه سلامت باشی مومن🥰🫠🤗

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

در روایتى که علی بن‌ابراهیم به سند خود از امام صادق علیه السلام نقل کرده، آمده است که آیه «آمن‌الرّسول» خطاب دو جانبه و بى‌واسطه خداوند با پیامبر در شب معراج است.

در این روایت، امام صادق علیه السلام از پیامبر صلى الله علیه و آله نقل مى‌کند: هنگامى که در معراج به سدرةالمنتهی رسیدم و تا اندازه دو قوس کمان به او نزدیک شدم، پروردگارم ندا داد:

«ءَامنَ الرّسولُ بِما أُنزلَ إِلیهِ مِن رَبّهِ» و من از طرف خود و امّتم به خداوند پاسخ دادم:

«و المُؤمِنونَ كُلٌّ ءَامنَ بِاللّهِ و مَلل- كَتهِ و كُتبهِ و رُسلهِ لانُفرّقُ بيَنَ أَحدٍ مِن رُسلِهِ» و گفتم:

«سَمِعنا و أَطَعنا غُفرانَكَ رَبَّنا و إِلیكَ المَصِیر»؛ آن‌گاه خداوند فرمود:

«لَايُكِلّفُ اللّهُ نَفسًا إِلّا وُسعَها لَها ماكَسبَت و عَلیهَا ما اکتَسبَت» و من از خدا خواستم:

«رَبَّنا لَاتُؤاخِذنَا إَن نَسِینا أو أَخطَأنا» و خداوند فرمود: پذیرفتم.

گفتم: «رَبَّنا ولَاتَحمِل عَلَینا إِصرًا كَماحَملتَهُ عَلى الّذِینَ مِن قَبلِنا» و خداوند این دعا را نیز پذیرفت.

و گفتم «رَبَّنا و لَاتُحمّلنا مالَاطاقَةَ لَنَا بِهِ و اعفُ عَنّا واغفِرلَنا وارحَمنَا أَنتَ مَولنا فَانصُرنا عَلى‌القَومِ الکفِرین» و خداوند پاسخ داد:

هر آن‌چه را از من خواستى، به تو و امّت تو بخشیدم