2777
2789
درد زیر شکم ندارم فقط از داخلل یه درد خیلی خفییف دارم ممکنه از قرص های متی مازول و پرکاری باشه البته ...

درد شبیه به حالت تیر کشیدن از داخل مربوط به دهانه رحمه که ممکن هست به علت تجمع خون در پشت دهانه رحم باشه

چه مدت پرکاری تیرویید دارین و دارو مصرف میکنین؟

تهران جای خوبی رو می‌شناسید برای آزمایش و سونو دقیق غربالگری معرفی کنید.ترس افتاد بجونم

کدوم منطقه ای؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوام دقیق بگم یازدهمین کاربری اینم بترکه باید برم سراغ سیمکارتای اعضای خانواده😂 تیکر بارداری نیس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من سر هر دو زایمانم بخیه هام باز شدن اولی خودش جوش خورد دومی جوش نخورد الان بخام دوباره برم بخیه بزنم ایا لایه های داخلی هم میزنن یا فقط همین لایه بیرونی رو میزنن؟

و اینکه بخام زیبایی انجام بدم باید بگم به دکتر یا همینو بخیه بزنه دیگه از داخل مثل قبل میشه؟

من توی هفته ی سی و پنجم بارداری ام . مایع دور جنینم بیست بوده . قبل از این هفته گفتن خطرناکه ولی الان میگن مشکلی نیس حتی اگه زود بدنیا بیاد . بمن گفتن قند و چیزای قندی و بزار کنار که مایع بیاد پایین . آزمایش قندم پایین بوده ولی مایع دور جنینم اینجوری بوده . الان که گفتن زیاد خطر نداره میتونم چیزای قندی بخورم البته در حد گذشته نه ، فقط اگه دلم چیزی خواست

شما از شغلتان راضی هستین؟به لحاظ درآمد ومحیط کار

من مامایی رو دوست دارم چون از لطافت یک زن و یک مادر لذت میبرم

محیط کار شما یا بهداشته یا بیمارستان

من خودم بیمارستان هستم و خب به طبع یه محیط استرس زا هست ولی اگر کارتون رو بادقت انجام بدین میتونه انرژی بخش باشه واستون 

حقوق هم در برابر زحماتی که ما میکشیم ناچیزه اما به لطف دعای مادران عزیز پر برکته❤️

میخوام لابیا پلاستی با لیزر انجام بدم خیلی درد داره نظرتون چیه؟ م

سلام

لابیا پلاستی اصلا درد نداره اما بعد در حین رابطه باید به مقدار زیادی از روان کننده مثل لوبریکانت استفاده کنین

جنوب تهران

سونوگرافی مرضیه میرشکاریان برو عالیه سمت سه راه ورامینه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوام دقیق بگم یازدهمین کاربری اینم بترکه باید برم سراغ سیمکارتای اعضای خانواده😂 تیکر بارداری نیس
عزیزم من سر هر دو زایمانم بخیه هام باز شدن اولی خودش جوش خورد دومی جوش نخورد الان بخام دوباره برم بخ ...

سلام

به دکتر خوب مراجعه کنین و ازشون بخواین کار زیبایی واستون انجام بدن 

تو کار زیبایی تمام لایه ها به شکل ظریفی دوخته میشه

دقیقه؟چه روزایی هستنآزمایش کجا برم

اره خیلی 

فک کنم هرروز باشن زنگ بزن تو نت شمارشو میاره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810