2777
2789
عنوان

عمل لنز دائم

| مشاهده متن کامل بحث + 44810 بازدید | 128 پست
سلام عزیزم من دیگه بی خیال شدم وقتی به شرکتی که قرار بود لنزا رو وارد کنه میخواستیم سفارش بدیم که گف ...

من عمل کردم ولی کاش نمیکردم 😔😔😔 نزدیک بینم تار شده هیچ راه برگشتی هم نیست چون دکترم لنز اصلی چشم خودمو برداشته و لنز تک کانونی استفاده کرده 😔😔😔😔😔 الان ده روزه عمل کردم کارم شده گریه افسردگی گرفتم واسم دعا کن بتونه لاقل نزدیک بینم رو بهتر کنه 🥺🥺🥺🥺 همون بهتر ک عمل نکردی

واس سلامتی قلب پسر کوچولوم ی صلوات بفرست و دعا کن 🙏❤
من عمل کردم ولی کاش نمیکردم 😔😔😔 نزدیک بینم تار شده هیچ راه برگشتی هم نیست چون دکترم لنز اصلی چشم ...

مبارکت باشع عزیزم نگران نباش خب شما تازه عمل کردین طبیعی هست که اوایلش تاری دید داشته باشین شک نکنین دیدتون بهتر میشه .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من عمل کردم ولی کاش نمیکردم 😔😔😔 نزدیک بینم تار شده هیچ راه برگشتی هم نیست چون دکترم لنز اصلی چشم ...

چه تحولی 

منم هنوز تار مبیتم بعد رو هفته اما خوشحالم عینک ندارم 

یه ماه صبر کن 

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
                 مبارکت باشع عزیزم نگران نباش خب شما ت ...

ممنون عزیزم ن دکترم گف نزدیک بینت همیشه تاره لنزم تک کانونیه 😪

چه تحولی  منم هنوز تار مبیتم بعد رو هفته اما خوشحالم عینک ندارم  یه ماه صبر کن

شماره چشمت چند بود عزیزم هردوچشمت نزدیک بین تار داری ؟؟

سلام خوبی.چتد شد هزینش؟کجا هستی؟

سلام 

چهارمحالیم عملم اصفهان بود 6/200شد 

من بیمه تکمیلی ندارم ،آزاد حساب شد

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
من دیروز رفتم بیمارستان نور تا دکتر چشممو برسی کنه واسه عمل لیزیک بعد از توپوگرافی و عکس از قرنیه دک ...

سلام.من ده روز پیش اقدام کردم برای عمل..اگر شماره چشمتون رو نداشته باشن سفارش میدن ک فعلا مسیر سفارش بسته است..

سلام عزیزم من دیگه بی خیال شدم وقتی به شرکتی که قرار بود لنزا رو وارد کنه میخواستیم سفارش بدیم که گف ...

هزینه رو خیلی نجومی بهتون گفتن.من هفته پیش گرفتم شماره ۷ و ۶ با استیگمات نسبتا بالا شد ۱۱ تومن..دستمزد دکتر هم چون طرف قرارداد هست میشه حدودا۳ تچمن.اگرم تکمیلی داشته باشین ممکنه هزینه هارو مقداریشو برگردونید.دکترم اقای ترابی وبیمارستان بینا نوبت عمل دارم

هزینه رو خیلی نجومی بهتون گفتن.من هفته پیش گرفتم شماره ۷ و ۶ با استیگمات نسبتا بالا شد ۱۱ تومن..دستم ...

سلام عزیزم میشه وقتی عمل کاشت رو انجام دادین نتیجه رو لطفا اینجا بگید؟ خیلیا از جمله خودم به راهنماییتون احتیاج داریم

عزیرم انشالله تا الان مشکلتان حل شده باشد.لنزتان چه قدر طول کشید تا به دستتان رسید؟

من انجام دادم سال ۸۸. شماره م ۱۲ بود با دکتر مصطفی نادری بیمارستان بینا عمل کردم سر همونم بعد ۸ سال ...

خوش به حالتون،منم بایدکاشت لنزانجام بدم هیچ راه دیگه ای ندارم ازعینک ضخیم زشت هم خسته شدم واقعا، الآن خوب می‌بینید؟بعدازعمل تاربینی نداشتی؟