2777
2789
عنوان

عمل لنز دائم

| مشاهده متن کامل بحث + 44812 بازدید | 128 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من انجام دادم سال ۸۸. شماره م ۱۲ بود با دکتر مصطفی نادری بیمارستان بینا عمل کردم سر همونم بعد ۸ سال ...

سلام عزیزم از کاشت لنزت راضی هستی ترخدا اگه هستی ج بده چنتا سوال دارم ؟؟

واس سلامتی قلب پسر کوچولوم ی صلوات بفرست و دعا کن 🙏❤
خواهش میکنم هر کی چشماشو کاشت لنز داعمی کردن خوب بود ب من بگه چپن عمل نکردن چشمامو هیلی ضعیف بود

شما عمل کردی چشمتو ؟؟

سلام عزیزم یعنی شماره چشمت کاملا اصلاح شد منم شمارم خیلی بالاست دکتر گفته با کاشت لنزم کاملا اصلاح ...

شنا کاشت لنز کردین شماره چشمتون چنده ؟؟

من دیروز رفتم بیمارستان نور تا دکتر چشممو برسی کنه واسه عمل لیزیک بعد از توپوگرافی و عکس از قرنیه دک ...

اسم لنزه چیه ؟؟

با لنز طبی دیدت کامله ؟؟ اذیت نمیشی ؟؟

نه عزیزم‌ کامل نیست یکم بهتره 

چون دیدم بهتره راضیم 

وگرنه سختی های خودش رو داره 

چه میشه کرد باید ساخت 😔😔😔

وزن شروع ۹۳. 😢تاریخ شروع ۱/آبان/۱۴۰۰هدف اول ۸۵😍هدف های بعدی رو بعداً میگم😊۱۵ آبان ۹۲/۴۰۰☹️۱۵ آذر ۹۱
من دیروز رفتم بیمارستان نور تا دکتر چشممو برسی کنه واسه عمل لیزیک بعد از توپوگرافی و عکس از قرنیه دک ...

سلام عزیزم ممنون میشم ج بدی . شماره چشمت چند بود ؟؟ اسم لنزاتو میگی ؟؟ و لنزاتو از کجا سفارش دادی شماره یا آدرسش بگی ممنون میشم ❤❤❤

سلام عزیزم ممنون میشم ج بدی . شماره چشمت چند بود ؟؟ اسم لنزاتو میگی ؟؟ و لنزاتو از کجا سفارش دادی شم ...

سلام عزیزم من دیگه بی خیال شدم وقتی به شرکتی که قرار بود لنزا رو وارد کنه میخواستیم سفارش بدیم که گفتن ممکنه تا یک سال دیگه دستتون برسه از امریکا هم باید میومد گفتن حدود 70 یا 80 میلیون هزینش میشه...شماره چشمام هر کدوم 4 و استیگمات هم 4..یعنی هر چشمم 8 ضعیف...که قرنیم هم نازک بود دکتر تشخیصش گذاشتنش کاشت لنز دایم بود که اینطور شد....حالا لنز طبی تهیه کردم یک ساله از عینک برام بهتره