2777
2789
عنوان

عمل لنز دائم

44812 بازدید | 128 پست

سلام دوستان

كسي هست كه عمل لنز دائم انجام داده باشه؟؟

راضي بودين؟؟و اگه تهران بوديد اسم دكترتون چي بوده؟؟

من چشمام خيلي ضعيفه و دكتر گفته با ليزيك چشمام صفر نميشه و باز نياز به عينك دارم ولي من ميخوام كه از عينك راحت شم 

عمل لنز دائم رو پيشنهاد دادن

اگه كسي انجام داده لطفا راهنمايي كنه

به عنوان کسی که عمل prk انجام داده بهت اکیدا توصیه میکنم هیچ عملی انجام ندی . توی خونه عینک بزن بیرون هم لنز یه مشکل رو هزار مشکل نکن . لنز درون چشمی احتمال عفونتش زیاده

.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من انجام دادم سال ۸۸. شماره م ۱۲ بود با دکتر مصطفی نادری بیمارستان بینا عمل کردم سر همونم بعد ۸ سال بهم اجازه زایمان طبیعی نداد.‌من راضیم ازون عینک ضخیم کوفتی راحت شدم 

شکرت که می گویم شکرت
به عنوان کسی که عمل prk انجام داده بهت اکیدا توصیه میکنم هیچ عملی انجام ندی . توی خونه عینک بزن بیرو ...

نه اصلا اینطور نیست من ۸ ساله عمل کردم هییییچ مشکلی ندارم

شکرت که می گویم شکرت
نه اصلا اینطور نیست من ۸ ساله عمل کردم هییییچ مشکلی ندارم

من هیچ عملی رو تایید نمیکنم قرنیه دستکاری میشه من مشکل حادی ندارم الان ولی اگه به قبل برگردم اصلا عمل انجام نمیدم

.

ایشون فوق تخصص قرنیه داره خودش گفت بهترین چیز عینکه ولی اگه میخوای نزنی لنز دائم رو پیشنهاد میدم. اون موقع حدود ۴ ملیون هزینه م شد با دلار هشتصد تومنی هر لنز یک ملیون و صد بود فقط دو نلیون و خرده ای هزینه ی لنز بود حدود نهصد اینام دستمزد دکتر بود بقیه شم هزینه عکس و اسکن و اینا

شکرت که می گویم شکرت
من هیچ عملی رو تایید نمیکنم قرنیه دستکاری میشه من مشکل حادی ندارم الان ولی اگه به قبل برگردم اصلا عم ...

وقتی دختر مجرد باشی با عینک ضخیم و شرایط جامعه مسلما میری دنبال عملش. من که راضی ام خیلی 

شکرت که می گویم شکرت
من هیچ عملی رو تایید نمیکنم قرنیه دستکاری میشه من مشکل حادی ندارم الان ولی اگه به قبل برگردم اصلا عم ...

وقتی دختر مجرد باشی با عینک ضخیم و شرایط جامعه مسلما میری دنبال عملش. من که راضی ام خیلی 

شکرت که می گویم شکرت
من انجام دادم سال ۸۸. شماره م ۱۲ بود با دکتر مصطفی نادری بیمارستان بینا عمل کردم سر همونم بعد ۸ سال ...

عزيزم من رفتم پيش دكتر عليرضا نادري درباره ايشون چيزي نشنيديد؟توي بيمارستان نگاه عمل ميكنن و اينكه چشم شما بعد عمل ديگه ضعيف نشد؟؟ چون براي من گفتن ممكنه با گذر زمان ضعيف بشه كه گفتن ميتونين بعد ليزيك كنين شماره اي رو كه اضافه ميشه

منم واقعا از عينك خسته شدم

عزيزم من رفتم پيش دكتر عليرضا نادري درباره ايشون چيزي نشنيديد؟توي بيمارستان نگاه عمل ميكنن و اينكه چ ...

اسمشو شنیدم فک کنم دکتر بنامی هستن. من شماره م از ۱۸ سالگی تقریبا فیکس شده بود ۲۳ سالگی عمل کردم تا الانم که ۸ سال میگذره همونه شماره م. اصلا اگه شماره فیکس نباشه عمل نمیکنن فک کنم

شکرت که می گویم شکرت

منم دوست دارم انجام بدم 

ولی خوب تو آزمایش هام عمق اتاق چشمم کم بود باید حداقل 2.8 میلی متر میبود ولی 2.7 بود

گفتند نمیشه

حالا تو خونه عینک میذارم بیرون لنز

ولی اینقدر دلم میخواد راحت شم از شر عینک که نگو

رسد آدمی بجایی که بحز خدا نبیند