2777
2789
عنوان

عمل لنز دائم

| مشاهده متن کامل بحث + 44809 بازدید | 128 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما تاپیک آخرم ختم صلوات برای حاجت روایی بیایین

التماس دعا 🤲🙏

خدایا کمکم کن بال و پرم و نشکن من به جز تو پناهی ندارم🤲 هرکس امضام و میخونه برام دعا کنه محتاجم به دعا🙏
من انجام دادم سال ۸۸. شماره م ۱۲ بود با دکتر مصطفی نادری بیمارستان بینا عمل کردم سر همونم بعد ۸ سال ...

سلام عزیزم یعنی شماره چشمت کاملا اصلاح شد

منم شمارم خیلی بالاست دکتر گفته با کاشت لنزم کاملا اصلاح نمیشه😔

وزن شروع ۹۳. 😢تاریخ شروع ۱/آبان/۱۴۰۰هدف اول ۸۵😍هدف های بعدی رو بعداً میگم😊۱۵ آبان ۹۲/۴۰۰☹️۱۵ آذر ۹۱
فدات گلم و همچنین 

سلام عزیزم

من امروز به پیج چشم پزشکی پیام دادم گف برای عمل لنز داخل چشمی معمولا ۲۵ سال ب بعد انجام میشه😔

میگم پس چحوریه سن شما ۲۳ هستش ولی دکتر گفته مشکلی میش یعنی عمل شما متفاوته؟ 

سلام عزیزم من امروز به پیج چشم پزشکی پیام دادم گف برای عمل لنز داخل چشمی معمولا ۲۵ سال ب بعد انجام ...

سلام عزیزم خوبی 

بمن چیزی نگفتن برا سن گفتن مشکلی نیست 

شما چن سالتونه مگه؟ 

من دیروز رفتم بیمارستان نور تا دکتر چشممو برسی کنه واسه عمل لیزیک بعد از توپوگرافی و عکس از قرنیه دکتر نظرشون این بود نمیشه لیزیک کنم و شماره چشم و استیگمات بالا و همچنین قرنیه نازک...گفت میتونی کاشت لنز دایم انجام بدی ولی لنزا رو باید سفارش بدی..ادرس شرکت هم داد..هزینه دستمزد دکتر 8 میلیون هر کدوم از لنزا برای چشمام ده ملیون....همون دیروز همسرم رفت به شرکت گفت باید ثبت سفارش باز بشه و سفارش بزنیم و زمانش 6 ماه الی یک سال طول میکشه لنزا به دستتون برسه...من خیلی ناامیدم نمیدونم واقعا چیکار کنم..