2777
2789
عنوان

چرا وام ازدواج نمیدن دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 58 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کدوم بانک بودین؟ یعنی امیدوار باشم؟ اخه سایت بانک مرکزی هم از دسترس کلا خارج شده

بانک رفاه کارگران 

اره عزیزم برعکس وام ازدواج تو اولویت وام های دیگه قرار داره به شایعات اهمیت نده 

من برج هشت پارسال ثبت نام کردم همی چندوقت پیش دراومد 

اللهم،همان که میدانی ... :)
خواهر من از روز عقد تا واریز پول یکماه هم طول نکشیدچرا؟چون باید بانکهای کوچیک و کم مشتری بزنیبانک مل ...

بردارشوهر بیشعورم گف بزن سپه برا نظامیاس زودتر میشه. وگرنه بانک شهر نفر ۴ ام میشدیم

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم
سپه کرمان

حذفش کن گلم

باگوشی خودت هم میتونی حذف کنی

بانک پاسارگاد،آینده،شهر،اقتصادنوین همچین بانکهایی ثبت نام کن

یا میتونی لیست بانکها رو که بالا میاره تو گوگل سرچ کن با بانک کوچیکا تماس بگیر

خودشون میگن اوضاعشون چطوریه

تاریخ عضویتم😅😅
بانک رفاه کارگران اره عزیزم برعکس وام ازدواج تو اولویت وام های دیگه قرار داره به شایعات اهمیت نده من ...

خب تایم زیادی بوده یعنی تااخر سال باید صبرکنیم ماهم

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم
حذفش کن گلمباگوشی خودت هم میتونی حذف کنیبانک پاسارگاد،آینده،شهر،اقتصادنوین همچین بانکهایی ثبت نام کن ...

میترسم ازاینجا رونده از اونجا مونده شم

بردارشوهر بیشعورم گف بزن سپه برا نظامیاس زودتر میشه. وگرنه بانک شهر نفر ۴ ام میشدیم

الانم دیر نشده 

تا وقتی تعیین شعبه نشه خودت زیر یک دقیقه میتونی حذفش کنی و شروع کن درخواست مجدد بزن

بانک خوبی انتخاب کن

تاریخ عضویتم😅😅
دیگه همیشه همینجوریه این چندوقت الافی رو داره براهمه

ن دوستام زود گرفتن بخدا شانس منه

الانم دیر نشده تا وقتی تعیین شعبه نشه خودت زیر یک دقیقه میتونی حذفش کنی و شروع کن درخواست مجدد بزنبا ...

میترسم نشه ثبتنام جدیدم انجام بدم اخه سایت همه بانکارو بستن دیگ پذیرش جدیدم ندارن همش بخاطر تغییر رئیس جمهوره

2810