2777
2789
عنوان

چرا وام ازدواج نمیدن دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 58 پست
میترسم نشه ثبتنام جدیدم انجام بدم اخه سایت همه بانکارو بستن دیگ پذیرش جدیدم ندارن همش بخاطر تغییر رئ ...

نه والا نترس

من مسئول ثبت وامهای کل فامیلمم

بیشتر فرزند آوری

پریروز یکیشون ثبت کردم دیروز تعیین شعبه شد.

تاریخ عضویتم😅😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه والا نترسمن مسئول ثبت وامهای کل فامیلممبیشتر فرزند آوریپریروز یکیشون ثبت کردم دیروز تعیین شعبه شد ...

اخه مشکل اینجاس سایت بانک مرکزی رو عمدا از دسترس خارج کردن کاری نمیشه انجام داد نگاه بندازید متوجه میشید

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم
ما از ۱ خرداد ثبتنام کزدیم حتی تعیین شعبه نشده الان یکی گف برا ما تعیین شده اما گفتن ۶ماه بعد میریزن

منم ۳۰ خرداد تاحالا اسممون نیومده شما خبری نشد

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو
تا کی آخه؟؟؟؟ اگه وام ندن بهمون زندگی ما خراب میشه

خواهرم از تیر ماه ۱۰۰تومن وام ودیعه ثبت نام کرده هنوز ندادن

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اگر میدونستم اینطوره ازدواج نمیکردم الان مجبور شم سر این موضوع جدا شم. ی عمر وام دادن تا ب من رسید ت ...

بانکتو عوض کن

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
ما از ۱ خرداد ثبتنام کزدیم حتی تعیین شعبه نشده الان یکی گف برا ما تعیین شده اما گفتن ۶ماه بعد میریزن

من از فروردین نوشتم هنوز تعین شعبه نشدم

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 
نه والا نترسمن مسئول ثبت وامهای کل فامیلممبیشتر فرزند آوریپریروز یکیشون ثبت کردم دیروز تعیین شعبه شد ...

عزدیم شما میدونید ک بانک سپه ضامن حتما باید داخل بانک سپه حساب گردش فعال داشته باشه تا ب عنوان ضامن قبولش کنن یان من شنیدم ک باید حتما داشته باشه و گرنه قبول نمیکنن

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه