2777
2789
عنوان

چرا وام ازدواج نمیدن دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 58 پست
امیدوارم درست شه اما ادم به خاطر وام ازدواج نمیکنه که با ندادنش‌طلاق بگیره.. سهی کنید همه چیو ساده ت ...

متاسفانه ما هیچکدوم پدر مادر پولدار نداریم کمکمون کنن منظورم از جهاز ی یخچال و تلویزیون و فرش نه شما فکرکنین چی مثلا. اجاره هم ی ۱۰۰ تومن پول پیش میخوایم بدیم بشینیم‌تو خونه ۶۰متری 

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم
انشالله که زود حل شه یعنی اینقدر ادمو اذیت میکنن که آدم بخودش میگه چه اشتباهی کردم ازدواج کردم واقعا ...

بخدا کاش ازدواج نمیکردم. از شانس من هرجا برم قحطی و بدبختی قبل من اونجاس. چ میدونستم خیر سرم امیدبستم ب وام و خونه سازمانی ک قولشو دادن مثل ۹۹ درصد مردم ک وام میگیرن عروسی میگیرن😔

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانه ما هیچکدوم پدر مادر پولدار نداریم کمکمون کنن منظورم از جهاز ی یخچال و تلویزیون و فرش نه شما ...

🥹واقعا متاسفم که امقدر شرایط برای اکثریت مردم سخت شده.. بعد میگن چرا ملت ازدواج نمیکنن.. خب کی دلش میخواد اینجوری وسط زمین و اسمون بمونه

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
🥹واقعا متاسفم که امقدر شرایط برای اکثریت مردم سخت شده.. بعد میگن چرا ملت ازدواج نمیکنن.. خب کی دلش ...

اگه مجبور نبودم و ی پشتوانه داشتم ازدواج نمیکردم بااینحال بازم حماقت کردم مجردی دردسرم کمتر بود

اگه مجبور نبودم و ی پشتوانه داشتم ازدواج نمیکردم بااینحال بازم حماقت کردم مجردی دردسرم کمتر بود

اره بازا مجردی ادم خودشه و غم خودش.. ازدواج میکنی همه مشکلات دوبرابر میشه.. بچه دارم میشی که دیگه هیچی 

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
ما از ۱ خرداد ثبتنام کزدیم حتی تعیین شعبه نشده الان یکی گف برا ما تعیین شده اما گفتن ۶ماه بعد میریزن

ما از مهر پارسال ثبت نام کردیم عزیزم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
نه عزیزم این چه حرفیه من جاریم‌دوماهه وامشو دادن ، توکل کن برخدا به شایعاتم گوش نده

کدوم بانک؟ ما سپه کرمانیم کرمانم ک امار ازدواج ماشالله بالااااااا

من هنو یک ماه هم نشده وامم واریز شد ... رفیقمم سه روز بعد من واریز شد براش ...

کدوم بانک بودین؟ یعنی امیدوار باشم؟ اخه سایت بانک مرکزی هم از دسترس کلا خارج شده

کدوم بانک ثبت نام کردید گلم؟کی گفته نمیدن؟

ی خانومه رفته بود بانک مرکزی بهش گفتن

خواهر من از روز عقد تا واریز پول یکماه هم طول نکشید

چرا؟چون باید بانکهای کوچیک و کم مشتری بزنی

بانک ملت ملی سپه تجارت رفاه اینا رو بیخیال شید

برا فرزندآوری هم همینطوره

تاریخ عضویتم😅😅
2810