2777
2789
عنوان

چرا وام ازدواج نمیدن دیگه

963 بازدید | 58 پست

سلام

راسته میگن دیگ بانکا بودجه ندارن و تا آخر امسال نمیدن؟؟؟؟ کسی جدیدا گرفته؟ توروخدا یکی بگه آخه نمیشه ک اینطور ۵ ماهه منتظر تعیین شعبه ایم

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند ماهه هیچ نوع وامی نمیدن

تا کی آخه؟؟؟؟ اگه وام ندن بهمون زندگی ما خراب میشه

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم
پولا خرج شده

تا من ازدواج کردم رئیس جمهور شهید شد جنگ شد خزانه خالی شد 😭😭😭

تا من ازدواج کردم رئیس جمهور شهید شد جنگ شد خزانه خالی شد 😭😭😭

خب شرایط عوض شده دیگه.. دیگه پولا هم نامحدود نیستن که..تاثیر میزاره

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
خب شرایط عوض شده دیگه.. دیگه پولا هم نامحدود نیستن که..تاثیر میزاره

اگر میدونستم اینطوره ازدواج نمیکردم الان مجبور شم سر این موضوع جدا شم. ی عمر وام دادن تا ب من رسید ته کشید. ما سراین وام خیلی حساب کرده بودیم😔😔😔

ما از خرداد ماه ضامنهامونم امضا کردن واممون رو ؛البته ازدواج نیست ولی ندادن

ما از ۱ خرداد ثبتنام کزدیم حتی تعیین شعبه نشده الان یکی گف برا ما تعیین شده اما گفتن ۶ماه بعد میریزن

اگر میدونستم اینطوره ازدواج نمیکردم الان مجبور شم سر این موضوع جدا شم. ی عمر وام دادن تا ب من رسید ت ...

نگفتن نمیدیم که؟شاید حالا دوباره شروع کن از بودجه بعدی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نگفتن نمیدیم که؟شاید حالا دوباره شروع کن از بودجه بعدی؟

۸ماهه عقدیم چجور ۸ ماهم صبر کنیم شرایط اصلا مساعد نیس

واقعا حس وحالت درک میکنم پارسال من از فروردین دنبالش بودیم مال شوهرم مرداد واریز شد مال من مهر دقیقا ...

همسر منم خیر سرمون نظامی گف برا ما نظامیا جداست و زودتر تعیین شعبه میشه و... ما برای خرید جهاز و اجاره خونه ب اون پول احتیاج داریم بدون اون قدم از قدم نمیتونیم برداریم😭برا دوستام ۲ ماهه واریز شد ب من رسید دنیا پاره شد

۸ماهه عقدیم چجور ۸ ماهم صبر کنیم شرایط اصلا مساعد نیس

امیدوارم درست شه اما ادم به خاطر وام ازدواج نمیکنه که با ندادنش‌طلاق بگیره.. سهی کنید همه چیو ساده تر بگیرید و خودتون رو اذیت نکنید. این دوران رو ادم باید ازش لذت ببره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همسر منم خیر سرمون نظامی گف برا ما نظامیا جداست و زودتر تعیین شعبه میشه و... ما برای خرید جهاز و اجا ...

انشالله که زود حل شه 

یعنی اینقدر ادمو اذیت میکنن که آدم بخودش میگه چه اشتباهی کردم ازدواج کردم واقعا. حس و حالت درک میکنم 

2810