2777
2789
عنوان

بچمو از دست دادم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4508 بازدید | 141 پست
خب میخوام بدونم پس چطوری دکترا دیگه میفرستن اکو قلب وقتی نشه هیچکاری کرد؟

تا18هفته بایدبری

منم رفتم

سابقه مشکل قلبی درخانواده اگردارید، حتما باید مینوشتن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره اکو معمولا توی20 هفته انجام میشه

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

الان نزدیک ۵۰روزه بچم رفته و من در حسرت یه بچه کوچولوام هرجا میبینم دلم پر میکشه😭

عزیزممممممم❤😭😭😭

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

بله گلم اون که خب هر بار گوش میدن طبیعیه اکو قلب مثل سونوگرافیه منتها میری پیش متخصص قلب کودکان و تن ...

خوب چرا انجام نمی‌دن

خودمون بخواهیم چی انجام میشه

من یک بچه دیگه می‌خوام

ولی با این چیزها ترسیدم   

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
الان نزدیک ۵۰روزه بچم رفته و من در حسرت یه بچه کوچولوام هرجا میبینم دلم پر میکشه😭

خودت تسلیم امر خداکن

خدابه دلت صبر وآرامش بده

ان شاءالله خداوند به همین زودی برترین بنده اش بهت عنایت میکنه

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
خب پس دکتر سهل انگاری نکرده اکوی قلب روتین بارداری نیست به دلایل خاصی میفرستن دکترت این دلایل رو ندی ...

روتین نیست ولی خیلی از دکترا میفرستن دکتر من همه رو میفرستاد خیلی دقیق بود. گفت چون فامیلی بهتره برین بعدم گفت خیلی اوقات همه چیز نرماله ولی یه مشکل تو اکو قلب مشخص میکنه مشکلات دیگه هم هست پس بهتره همه برن

خب منم همینو میگم انقد ۹ماه امیدوار نبودم به اومدن بچم😭

میفهمم چی میکشی آن شاالله جاش برات سبز بشه بابچه های سالم وصالح

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

دکترت درست گفته اکوی قلب از 18 هفته است 

اجازه ی سقطم تا نوزده هفتگیه 

منم پسر کوچولومو تو 19 هفتگی سقط کردم،  یه روز دیرتر میرفتم اجازه ی سقط نمیدادن تا وقتی خودش قلبش از کار بیفته 

(قلبش میزد ولی مشکل داشت) 

2810