2777
2789
عنوان

با مهمون های فضول تون چیکار می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدیدا زنهای دایی منم دیوونه شده بودن منم محلشون نمیدم اصبا

خیلی هر چی بگی رو اعصابن 

اخه این زن داییم منو واسه پسرش خواستگاری کرد من جواب رد دادم از اون زمان تا الان همش تو کار هم چشمی کردنه

تنها راه با این افراد سمی در جواب حرفاشون یک لبخند😏😏😏بزن خودشون تا آخرشو میفهمن

🌷🌼🌷من بانو آرتمیس نیستم🌷🌼🌷                                             لطفا قبل از قضاوت به تاپیکم در این مورد سر بزنید🙏🙏🙏
باید میگفتی زندایی جان سلیقه ها متفاوته من‌نمیتونم رنگی ور دارم چون مده رنگی ور میدارم که خیلی دوست ...

گفتم من این رنگ رو خیلی دوست داشتم به خاطر همین بر داشتم مگه از رو می رن اصلا 

گفتم من این رنگ رو خیلی دوست داشتم به خاطر همین بر داشتم مگه از رو می رن اصلا

اینقد بگو از رو ببرشون و حرف بارشون کن دیگه خونت نیان ترسی نداری که خرجت نمیدن بذارن برن بابا

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

برای جواب دادن می‌پیچونم 

مثلا _ حقوقت چقدره؟ + شکر خدا راضی ام ( هزار بارم بپرسه جوابم همینه ) نهایتا میگن یه مبلغی میگیرم دیگه 

_فلانی برات چی خریده؟ +مهم نیست چی خریده مهم اینه به یادم بودم 

نهایتا میگم راحت نیستم راجب این موضوع صحبت کنم 

۴ دفعه صحبت نکنی دیگه نمی‌پرسند 

به زمان بندی خدا اعتقاد داشته باش💜
اینقد بگو از رو ببرشون و حرف بارشون کن دیگه خونت نیان ترسی نداری که خرجت نمیدن بذارن برن بابا

*بذار

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

اصلا‌ ببین یه جورین خوب اصلا با ما رفت و آمدم ندارن بعد اون قضایا الانم که اومدن فقط برای فضولی کردن بود 

که ببینن شوهر من از پسرشون سرتر بوده یا نه تو هر چیزی حالا 

کل زندگیشونم فقط هم چشمی کردنه 

اصلا‌ ببین یه جورین خوب اصلا با ما رفت و آمدم ندارن بعد اون قضایا الانم که اومدن فقط برای فضولی کردن ...

چه ادم های بیکاری هستن جای اینکه سرشون تو ملت باشه سرشون تو خودشون بود پیشرفت زیادی میکردن

هرچی گفتن جوابشون بده و پرو باش