2777
2789
عنوان

با مهمون های فضول تون چیکار می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 40 پست
نه بابا شام نموندن هر چی اصرار کردم فقط بعد اظهر اومدن یه عصرونه در خدمت بودن و رفتن فقط و فقطم واسه ...

اشکال نداره فکر کردم زباد موندن رو مخت رفتن 

اصلا کسی عروسی میکنه بقیه فکر میکنن برن ایراد پیدا کنن به عروس خودشونم حتما گفتن 

در جواب زن دایی و ... 

باید میگفتی ( همراه با لبخند ) زن دایی جان هر کس یک سلیقه ای داره عروس شما اینجوری پسندیدند من هم این جوری می‌پسندم،  هر کس خونه خودش رو باب سلیقه خودش میچینه ، بعدا قاطی صحبت های دیگه بگو من خونه هرکس میرم راجب چیدمان و وسیله هاش نظر منفی نمیدم خودمم خوشم نمیاد کسی نظر بده 

بعدم اتفاقا سفید بعد چند سال زرد و زشت میشه ولی طوسی یا سیلور تا سال ها زیباست 

به زمان بندی خدا اعتقاد داشته باش💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای جواب دادن می‌پیچونم مثلا _ حقوقت چقدره؟ + شکر خدا راضی ام ( هزار بارم بپرسه جوابم همینه ) نهایت ...

جالب اینجاست که اگه چیزی هم بهشون نگی فقط بخوای از حقت دفاع کنی ده تا حرف دیگه هم به حرفات اضافه می کنن می رن به داییم می گن 

اخه داییم آدم خوبه ولی زنش اصلا قابل تحمل نیست 

جالب اینجاست که اگه چیزی هم بهشون نگی فقط بخوای از حقت دفاع کنی ده تا حرف دیگه هم به حرفات اضافه می ...

خوب زن دایی منم همینه کلا تحویل نگیر 

شکر خدا فامیل خودت هستن میتونی پاشون رو از خونه ات قطع کنی ، مثلا زنگ زدن بیان خونتون بگو وااااای عزیزم چقدر حیف شد خیلی دوست داشتم ببینمتون شرمنده ما مسافرت هستیم انشالله یک وقت دیگه

چهار دفعه نذاری بیان دیگه شرشون کم میشه 

زن دایی و دختردایی منم ۴ سال پیش اومدن انقدرررر فضولی کردی ولی باسیاست پاشون رو بریدم همون بهتر با همچین بدرد نخور هایی رفت و آمد نکنی 

تو هر کاری هم کنی باز پشتت بد میگن پس چه فرقی میکنه؟ 

اینقدر پروین که در کابینتمم باز می کردن ببینن توش چیه

دقیقا با منم اینجوری میکردن 

منم در رو می‌بستم میگفتم من معذب کسی در یخچال ، کمد و یا کابینتم رو بازکنه 

هیچی نگی پر رو میشن 

خیلی ادمای بدرد بخوری هستن انتظار دارن زن پسرشون هم بشیم 😑

اشکال نداره فکر کردم زباد موندن رو مخت رفتن اصلا کسی عروسی میکنه بقیه فکر میکنن برن ایراد پیدا کنن ب ...

نه بابا ما که رفتیم همون شب عروسی بعد عروس کشون خونه پسر و عروسش 

من واقعا از مدل آشپز خونش خوشم نیومد یه جوری بود 

ولی فقط تعریف کردم به عروسش چقدر قشنگه که دلش نشکنه 

ولی اینا مادر و دختر انگار اصلا رحم ندارن 

دقیقا با منم اینجوری میکردن منم در رو می‌بستم میگفتم من معذب کسی در یخچال ، کمد و یا کابینتم رو بازک ...

یه اخلاق گندی داره زن داییم الان جلوی ما فقط از عروس و پسرش تعریف می کنه 

و عروسشو تحویل می گیره ولی تو خونه خودشون اصلا این جوری نیست 

خیلی عروسشو اذیت می کنه 

یه اخلاق گندی داره زن داییم الان جلوی ما فقط از عروس و پسرش تعریف می کنه و عروسشو تحویل می گیره ولی ...

همون بهتر عروس اینا نشدین 

همون با سیاست بپیچونش نذار بیاد تو خونه و زندگیت 

بره هر کاری دوست داره بکنه 

همون بهتر عروس اینا نشدین همون با سیاست بپیچونش نذار بیاد تو خونه و زندگیت بره هر کاری دوست داره بکن ...

نه دیگه خدارو شکر رفت اصلا حوصله شون رو نداشتم تا صبح می خواست واسه من کلاس بی خود بزاره