2777
2789

من تازه نزدیک یه ماه ازدواج کردم و رفتیم سر خونه زندگیمون 

دیروز خانواده داییم از شهرستان اومدن خونمون گفتن اومدیم واسه زیارت به مشهد 

ولی من فکر می کنم زن دایی و دخترش فقط واسه فضولی کردن اومده بودن همش به من می گفتن چرا رفتی یخچال و ماشین لباس شویی و رنگ توسی برداشتی دیگه الان قشنگ نیست باید سفید می خریدی ‌ و چرا رفتی مبل هاتو این مدلی برداشتی دیگه جالب نیست الان و . . . 

همشم منو با عروسشون مقایسه می کنه 

دلم می خواست با دمپایی بزنم دهنشون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید میگفتی زندایی جان سلیقه ها متفاوته من‌نمیتونم رنگی ور دارم چون مده رنگی ور میدارم که خیلی دوست دارم 

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

اینقد بدم میاد تا یه نفر میبینن راه دورهست میرن خونش خب برید هتل مردم نمیدونم چرا آویزون هستن 

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

فکرشو نکن به منم گفتن چرا یخچالت ساید نیست  . حالا زندگی من ۱۴ سال گذشته نه روزای خوشیم یخچاله اثری داشت نه روزای ناراحتیم تقصیر یخچاله بود . بیخیال مردم این زمونه عجیب غرق دنیا هستن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

میگفتی ببخشید دفعه بعد خواستم بخرم شمارو حتما میبرم با خودم  قرن بیست ویکیم باز مردم سرشون تو زندگی بقیه ست.. بخدا نصف این وقتی که واسه ما میزارنو واسه خودشون میزاشتن الان زندگیشون این نبود