2777
2789
عنوان

ظرفای ناهار شستم پای سینک اشک ریختم اومدم تو اناق دارم گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 9283 بازدید | 172 پست
خاک تو سر شوهرت و جاری بی بند و بارتآخه اینا تو خانواده بزرگ نشدن؟ سر سفره پدر و مادر نبودن؟ چرا انق ...

همون به یه ورشون هم نیست

خجالتی

پشیمانی 

باشه

خدا هست 

من به خدا سپردمش 

فقط گفتم خدایا آتیش دنیا وجودش رو بسوزونه 

خودشم برا خونه خرید نمیکنه؟؟الا شوهر منم اجازه تنها بیرون رفتن نمیده حتی برای خرید نون مثلا غیرتیه

من فک میکردم شوهر من اینجوریه،بخدا قبلا یا باید خودش میومد یا زنگ میزدم داداشم بیچاره از دوتا چهارراه پایین تر میومد که چی؟مثلا بره یک کیلو پیاز بگیره :/حالا مغازه کجاس؟دوتا دیوار فاصله،یعنی یه همسایه بین ما و مغازه😐😑

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون به یه ورشون هم نیستخجالتیپشیمانی باشهخدا هست من به خدا سپردمش فقط گفتم خدایا آتیش دنیا وجودش رو ...

بمیرم برای دلت برای حالت🥲😭

من تجربه کردم میفهممت

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

احمق جان در دوست بودن ادم میتونه راحت جدا بشه از طرف نه اینکه پاش به سند ازدواج گره بخوره

اول اینکه چقد تند و بی ادبی

اگه حرفتم درست باشه با این سبک گفتارت قابل پذیرش نیس

دوم اینکه خیلییی موارد هست پسر یا حتی دختر قبل اینکه طرفشونو به دست بیارن اون روی خودشونو نشون نمیدن 

پس خیلی دوستی قبل ازدواج اطمینان بخش نیس

از همه اینا گذشته طرف ۱۰۰دست بچرخه یا بچرخونه که به کیس مورد نظرش  برسه؟

یه وقتایی مدارا یه وقتایی مشاوره و... راه حله 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان 

دوستپسرت خسیس باشه میشناسیش تموم میکنی باهاش ازدواج نمیکنی که عاقبت این بشه واضحات نیاز به توضیح دار ...

بنظرت دوس پسر نميتونه فیلم بیاد؟؟ 

چند تا مورد دیدم همین دوست پسز چنان اخلاق بدشو پنهان کرده، بعد ازدواج دختره از دیدن تغییرات پسره شوکه شده

جدید نیستم ، کاربری قبلی واسه تایمی بود ک من تلاطم زیادی تو ذهن و روحم داشتم ..ترجیح دادم کاربری جدید بزنم . کاربر آقا ریپلای نکنه ، وارد تاپیکم نشه ، لایکم نکنه 🤷‍♀️
تا الان میگفتم کاش بمیرم راحت شم ، ولی حالا تا میتونم نفرینش میکنم و از خدا میخوام همونقدر که این مر ...

در پیرو امضات میگم خانوم گل

نفرینت برای شوهرت چه بگیره چه نگیره برای تو آثار مخربی داره 

جدید نیستم ، کاربری قبلی واسه تایمی بود ک من تلاطم زیادی تو ذهن و روحم داشتم ..ترجیح دادم کاربری جدید بزنم . کاربر آقا ریپلای نکنه ، وارد تاپیکم نشه ، لایکم نکنه 🤷‍♀️
به نظرم بعد از خیانت بدترین خصلت مرد خساست........من اصلا خسیسارو درک نمیکنم چه فکری با خودشون میکنن ...

خساست هم مثل خیلی از ویژگی های دیگ یه بیماریه روانیه

همه کارهای ما ریشه در گذشته داره

دست خودشون نیست

ولی واقعا آزار دهندست.. 

البته خساستی ک من میگم دست خودشون نیست و یه بیماریه با پول دوستی و حریص بودن فرق داره

عقلت واقعا با این ایکیو مدرسه رو چطور تموم کردی

شما چرا هرکی نظرتو نقد میکنه بهش توهین میکنی 😒😒😒

خودشم برا خونه خرید نمیکنه؟؟الا شوهر منم اجازه تنها بیرون رفتن نمیده حتی برای خرید نون مثلا غیرتیه

عه سلام هم شرایط 😂😂👌

چون میدونم میخواد ماست مالی کنهو هی بگه تو حساسییتو فلانی و...کلا بماله و بره ترسیدم گریه کنم و عصبی ...

الهی بگردم

چقد این پیامت غم داشت

اون جمله آخرت

که ترسیدم گریه کنم

ترسیدم عصبی بشم 

مایلم طرفداران ازدواج سنتیو اینجا ببینم

هزاران تاپیک هم هست که طرف با دوست پسرش ازدواج کرده و خون گریه میکنه...انتخاب اشتباه ربطی به سنتی و غیر سنتی نداره. من خودم با همسرم ۳سال دوست بودم، اینو گفتم که فک نکنی دارم سنگ خودم و به سینه میزنم. حرفم کاملا کلی بود

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥