2777
2789
عنوان

ظرفای ناهار شستم پای سینک اشک ریختم اومدم تو اناق دارم گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 9283 بازدید | 172 پست
آره عزیزم من بعد 6سال با کلی تجریه و شکست و غم و غصه فهمیدم این روابط تا جایی خوبه

اشکالی نداره از نو شروع کن دورت بگردم خوبه که فهمیدی بعضیا همینجوری میرن زیر یه سقف 

خیلی خوبه که فهمیدی

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون جاری عنتر چیزی نگفت معذرت خواهیی چیزی!!!!

دوبار زنگ زد

جوابشو ندادم 

دیشب هم به پدرشوهرم گفتم نبینم زنگ بزنه یا بیاد محل کارم یا خونه که قاطی میکنم

پدرشوهرم گفت باشه بابا بهش میگم

خدارو شکر 

برخلاف تصورم 

قبول کردن اشکال از اوناس و خیلی هوامو داشتن این چند روز 

سلام عزیزم سه تا نکته خواهرانه دارم: لطفا با دقت عمل کن.اول اینکه گریه کردن هم یه مرحله از زندگیه، س ...

هزاران لایک 

جدید نیستم ، کاربری قبلی واسه تایمی بود ک من تلاطم زیادی تو ذهن و روحم داشتم ..ترجیح دادم کاربری جدید بزنم . کاربر آقا ریپلای نکنه ، وارد تاپیکم نشه ، لایکم نکنه 🤷‍♀️
دوبار زنگ زدجوابشو ندادم دیشب هم به پدرشوهرم گفتم نبینم زنگ بزنه یا بیاد محل کارم یا خونه که قاطی می ...

خاک تو سر شوهرت و جاری بی بند و بارت

آخه اینا تو خانواده بزرگ نشدن؟ 

سر سفره پدر و مادر نبودن؟ 

چرا انقدرررر حرومزاده ان

چرا عذاب وجدا ندارن ک عذاب وجدان بخوره تو سرشون

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

اشکالی نداره از نو شروع کن دورت بگردم خوبه که فهمیدی بعضیا همینجوری میرن زیر یه سقف خیلی خوبه که فهم ...

ولی دیگه اون دختر شاد گذشته نمیشم. بعضی پسرا گرگن و دخترا ساده زودباور. من 28 سالمه ولی فهمیدم دختر تو سن کم اصلا نباید وارد این روابط شه جز شکست چیزی نداره و عقلشون نمیرسه 

خانم ها خیلی ها کم سن و سال هستن جواب کامنت های بی ربطشونو ندید

عزیزم بابت اون تاپیک که ازم ناراحت شدی دوباره ازت عذر 

می خوام🥲هر جا میبینمت ناراحت میشم میگم حتما دلت 

شکسته...من واقعا منظوری نداشتم

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️