2777
2789
عنوان

عشوه های دخترخالم واسه شوهرمممم😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 17443 بازدید | 314 پست
اینسری یجوری بگو اون بشنوه بگو مهدی می‌گه من هیچ دختریو جز تو بهش نه توجه دارم نه نگاه میکنم،بعدم هر ...

رفتارای بچه گانه نداره

وگرنه یه دخترخاله دیگه دارم ۱۳ سالشه الان دستشش عروسکه در این حد هنوز تو دنیای بچگی خودشه

این متاسفانه رفتارش کاملا زنونست

لایک نکن خواهر منننن  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزدلم دختر خاله من عادت ماهانه میشهرمان هایی میخونه که اصلا مناسب سنش نیست۲۴ ساعته فیلم‌های عاشقان ...

بیا دیگه پس خودتم میدونی ،این مطمعن باش کرم داره 

اختلاف سنیشم با شوهرت زیاد نیس،خدایی نکزچرده نمیگیم شوهرت خیانت میکنه هاااا نه اما یهو نفسه دیگه تو ذهنش یهو بگه چ اندامی داره ، چ مهربونه یهو تو ذهنش یه جرقه بخوره🚶بشین پیش شوهرت تو جمع هیچ غلطی نکنه‌چیزیم خواست ببره شوهرت خودت ببر ، 

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
رفتارای بچه گانه ندارهوگرنه یه دخترخاله دیگه دارم ۱۳ سالشه الان دستشش عروسکه در این حد هنوز تو دنیای ...

ادم با ادم فرق داره الان ما فامیلمون ۱۳ سالگی شوهر کرد 

درصورتی که خواهرش ۱۵ سالش بود کل فکرش درساش بود،ولی از من بهت نصحیت 

حواستو شش دنگ بده بهش این قشنگ نخ میده

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
عزیزدلم دختر خاله من عادت ماهانه میشهرمان هایی میخونه که اصلا مناسب سنش نیست۲۴ ساعته فیلم‌های عاشقان ...

به نظرم رفتارش توی این سن واقعا طبیعیه و نباید انقد روش حساس بشی خودش از سرش میفته 

این دختر توی ذهنش داره دنبال یه نفر مثل شخصیت های رمان ها و فیلم ها میگرده
چندوقت دیگه عاشق یکی دیگه میشه
من خودمم دقیقا توی همین سن همین شرایط رو داشتم و بالغ هم شده بودم
ولی در حد رویاپردازی بود واقعا

جدی نگیر به نظرم

غیر قابل کنترلهاز یه سنی به بعد که دخترا پریود‌میشن‌نمیشه کنترل کرد دیگهدختر خاله من از ۹ سالگی گوشی ...

یعنی چی غیرقابل کنترله.اینطوری باشه.که نمیشه هیچ بچه ای رو کنترل کرد.که اینم نیست.....حالا قانونی که ما داریم .به بچمم گفتم زیر ۱۴سال گوشی جدا نمیخرم برات...اما از گوشی من یا بابات میتونی استفاده کنی...تبلت داره ولی سیم کارت وصل نیست بهش......ممکنه آدم تو تنهایی خودش تو اون سن جو گیر بشه خیالاتی بشه.بالاخره ما هممون این دوره هارو گذروندیم..ولی اینکه اون حرکات رمان ها رو داره رو شوهر دختر خالش پیاده می‌کنه....قشنگ معلومه شده جز شخصیتش....و این بده....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
متاسفانهما به خالم میگفتیم بچه ۹ ساله گوشی نمیخواد بهش برمیخورد چون خالم‌شاغل بود و این دختر‌تک فرزن ...

خیلی اتفاقی دختر خاله من هم تک فرزند بود 

از ۱۰ سالگی گوشی خریدن براش 

بهت بگم تا الان ۴ بار عاشق شده .. شکست خورده 

۱ بار ازدواج کرده.. طلاق گرفته 

بار ۵ امشه دنبال کیس جدید می گرده 

الان ۳۰ سالشه 

بیا دیگه پس خودتم میدونی ،این مطمعن باش کرم داره اختلاف سنیشم با شوهرت زیاد نیس،خدایی نکزچرده نمیگیم ...

همه اینارو میدونم

انکار نمیکنم حرفتونو

ولی‌همسرم اصلااا تو‌این فازا نیست خداروشکر 

چند سال دیگه واسه زندگی میریم یه جای دیگه و کلا شاید نبینم دیگه دخترخالمو 

باواین‌رفتارشم صددرصد خانوادش‌زود شوهرشش‌میدن به هاطر همین نگرانی ندارم

لایک نکن خواهر منننن  
به نظرم به روش نیار خودش از سرش میفتهالان تحت تاثیر رمانا قرار گرفته یه پسر خوشگل تر ببینه رو اون کر ...

کاش ذهن خراب منم اندازه شما خوشبین بود 

اما چیزایی که شنیدم و دیدم متاسفانه مانع این خوشبینیه

رفتارای بچه گانه ندارهوگرنه یه دخترخاله دیگه دارم ۱۳ سالشه الان دستشش عروسکه در این حد هنوز تو دنیای ...

گوشی ماهواره گذاشتن تو اختیار بچه...مادرش هم که میگی شاغله.سرش شلوغ....معلومه...تربیتش ممکنه بد بشه....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
خیلی اتفاقی دختر خاله من هم تک فرزند بود از ۱۰ سالگی گوشی خریدن براش بهت بگم تا الان ۴ بار عاشق شده ...

متاسفانهههه

حالا من خودم از ۱۴ ۱۵ سالگیم با همسرم دوست بودم 

و خب اتباه ترین کارو کردم🫥

لایک نکن خواهر منننن  

بچس😐😑🤣

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان 

کاش ذهن خراب منم اندازه شما خوشبین بود اما چیزایی که شنیدم و دیدم متاسفانه مانع این خوشبینیه

آخه خیلی بچست:(
همه ما این دوره هارو گذروندیم...
من الکی نمیخوام نظر بدم و فاز روشنفکری بگیرم ولی چون خودم تجربه کردم این دوره رو دارم اینارو میگم عزیزم
به نظرم بیشتر در حد رویاپردازی هست و مگه بنده خدا شوهر استارتر بچست که به خاطر رفتارای دختر 12 ساله تحت تاثیر قرار بگیره