2777
2789
عنوان

ظرفای ناهار شستم پای سینک اشک ریختم اومدم تو اناق دارم گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 9283 بازدید | 172 پست

تو ام حق نداری تنها بیرون.بری؟ هر چی نیاز داری باید با خودش بخری و پول بت نمیده؟

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودش میگه

قشنگ‌بخونین متوجه میشین که مشکل این نیست

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓
تا الان میگفتم کاش بمیرم راحت شم ، ولی حالا تا میتونم نفرینش میکنم و از خدا میخوام همونقدر که این مر ...

حالا یکبار هم گذشت کردن رو امتحان کن .ببین تو کدوم حالت حالت بهتره

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
من تا میوه خودم اجازه ندارم بخرم تا این حد صدام‌در نمیشه نمیذارم کسی ‌‌درد زندگیم بفهمن

اشتباه می کنی بعضی وقتا پدر مادر باید بفهمن چه مشکلاتی داری کمک کنن یه حرفی بزنن از یکی حساب ببره 

همسروون دیده هر کار کنه شما چیزی نمی گید روز به روز بدتر میشه یکی باید بهش بگه که اخلاق اون اشتباهه

مایلم طرفداران ازدواج سنتیو اینجا ببینم

باشه ولی ازدواج ایشون سنتی نبوده گویا

میگه چشم و گوشم بسته بود

خیلی بهتر بود و نشون نمی‌داد خسیسه

این جملات وایب ازدواج سنتی رو بهتون میده؟

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

به نظرم بعد از خیانت بدترین خصلت مرد خساست........

من اصلا خسیسارو درک نمیکنم چه فکری با خودشون میکنن

پولاشونو می خوان ببرن قبرستون؟کی از یه دقیقه بعدش خبر داره 

میفتیم میمیریم اموالمونم میرسه به ورثه 

غیر اینه مگه

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

دوستپسرت خسیس باشه میشناسیش تموم میکنی باهاش ازدواج نمیکنی که عاقبت این بشه واضحات نیاز به توضیح دار ...

همینجا یه خانمه دکتر بود شوهرشم دکتر بود باهمم اشنا بودن کامل واسه خانوم خرج میکرد اما مثلا پول یه کیک به پدر مادر دختره نمی‌داد نمیدونم چیشدن اخرش

دوستپسرت خسیس باشه میشناسیش تموم میکنی باهاش ازدواج نمیکنی که عاقبت این بشه واضحات نیاز به توضیح دار ...

یعنی ازدواج به شکل غیرسنتی هیچ مشکلی پیش نمیاد؟ربطی نداشت بنظرم این جا پراز گلایه کسانی هست که روزگاری واسه هم میمردن

نه خیلی ها چون وابسته شدن یا رابطه داشتن تحمل میکنن و جدا نمیشن نمونه اش رو زیاد دیدم

19، 29، 16
منم جواب مثالشونو دادم

ایشون میگه شوهرم خسیسه حتی پول به میوه هم بهم نمیده بخرم منظورش اینه 1000تومنم نمیده  شمامیگی میوه سنگینه جداکردنشم سخته  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید