2777
2789
عنوان

اونی که عاشقش بودم ازدواج کرد

1 بازدید | 10 پست

یه سال و نیمه که عاشقشم ازدواج کرد دارم مییمرم دو ساعته دارم گریه میکنم زجه میزنم حالم خیلی بده خیلی خیلی زیاد تب دارم چشام قرمز شده بدنم درد می‌کنه دارم نابود میشم می خوام خودکشی کنم من فقط مرگ می خوام من جز اون هیچکسو نمی خوام خدایاااااا چرا اینکارو باهام کردی اونی که دلیل زندگیم بود من دیگه هیچی ازت نمی خوام خدایاااااا فقط مرگ می خوام دیگه آرزویی ندارم 😭😭😭😭

اخی عزیزم میدونم خیلی سخته،خیلییییییی.ولی طاقت بیار،فقس خودتونکش ازخدابخاه کمکت کنه.من درکت می کنم.من دردتوکشیدم. حتی اگه اون ادم بدترین ادم دنیا باشه امادوستش داری واین برات سخته.عزیزم،گلم،قشنگم طاقت بیار،زمان میببره تااروم بشی،ولی یه روزی اینقدرقوی میشی بهت قول میدم به حرفم اعتمادکن.گریه کن،زاری کن،براش عزاداری کن ،اما خداروفراموش نکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زندگیتو بکن فراموش میکنی به زودی 

منم خواهرم عاشق یه پسر بود اون پسر هم عاشق خواهرم بود ..اما مامانش میخواست خواهرزاده خودشو بگیره براش

نزاشت ..گفته بود خودمو میکشم اگع بری اونو بگیری  یه ماه پیش عقد کرد 

خواهرم شنید غصه خورد ولی الان بیخیال شده داره زندگی خودشو میسازه 

برای شما و خواهرم آرزو میکنم آدم های خوبی سرراه تون قرار بگیرن و خوشبخت بشید 

اخی عزیزم میدونم خیلی سخته،خیلییییییی.ولی طاقت بیار،فقس خودتونکش ازخدابخاه کمکت کنه.من درکت می کنم.م ...

خدارو فراموش نکردم ولی من دیگه هیچوقت نه عاشق میشم نه ازدواج میکنم تموم من یه بار عاشق شدم دیگه تموم دارم میمیرم خدایاااا 😭 

زندگیتو بکن فراموش میکنی به زودی منم خواهرم عاشق یه پسر بود اون پسر هم عاشق خواهرم بود ..اما مامانش ...

نه نمیشه بخدا نمیشه من هیچوقت فراموشش نمیکنم چون واقعا عاشقشم دوستش دارم هیچکسو نمی خوام هیچکس 

من دیگه هیچوقت اون آدم سابق نیستم دیگه نابود شدم

میدونم هیچوقت هیچکس اون ادم سابق نشد.هیچکس هم انداره اون ادم دوست نداشت.ولی من خواهش مبکنم ازت یه ذره به خودتم فکرکن،الان نه بعدا،الان زودهس،تنها چیزی که داخل ای دنیا ارومم کرد خدابود.اینقدرالتماسش کردم گفتم خدایاارومم کن.الان ارومم.گاهی دلم براش تنگـ میشه امامیدونم ماقسمت هم نبودیم چون اون نخاست.صبورباش همین بسپاربه زمان

گذر زمان همه چیو عوض مبکنه

بسپارش به خدا

چند سال دیگه ک حتی یادت از نی نی سایت رفته یه چیزی سرچ میکنی میای سراغ اکانتت و تاپیکتو ک میخونی حتی ممکنه اون فردو یادت نیاد یا ب خودت بخندی

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

میدونم هیچوقت هیچکس اون ادم سابق نشد.هیچکس هم انداره اون ادم دوست نداشت.ولی من خواهش مبکنم ازت یه ذر ...

نمیتونم یعنی خودم نمیخاوم فراموشش کنم چون دوستش دارم و یا یکی دیگه رو دوست داشته باشم بخاطر همین هیچوقت ازدواج نمیکنم و با کسی وارد رابطه نمیشم می‌دونم طرف مقابلم زجر میکشه چون من هیچوقت نیمتونم دوستش داشته باشم منم دوست ندارم کسی رو اذیت کنم پس ازدواج نمیکنم،ولی من واقعا دوستش دارم 😭