2777
2789
عنوان

منی که زود ازدواج کردم بهتون میگم زیر 20 سال ازدواج اشتباه محضه

| مشاهده متن کامل بحث + 2273 بازدید | 122 پست
خب اگه بچه نداری و اتقد مجردی از نظر تو بهتره .. جدا شو کار کن مستقل شو تو سن بالا خواسای ازدواج کن

والا بخدا

چقدر بدم میاد زنی که راجع به زندگیش اینحوری حرف بزنه 

کافیه حالا یه مرد اینو میگفت همین زنا پاره ش میکردن

🤌🫀
و منی که زود ازدواج کردم.پشیمون نیستم. میگم.یار خوب تمام ماجراست...

بعضیا هم کلا ادم ازدواج نیستن یا طرفشون ادم مناسبشون نیست فکر می کنن تقصیر زود ازدواج کردنشونه یا به خاطر فاصله سنیشونه... همش دنبال یه چیزی ان که بهانه کنن واسه مکلاتتشون

می دونی سخت از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا نه ۱۵ ساله ولی حداقل ۴ _۵ سال از خودش کوچیکتر.اکثر آدمهای بدرد بخور اصلا دختر زیر ۲۰ سال رو نمی ...

ما حق نداریم استاندار رابطه شخصی دونفر آدم عاقل و بالغ بالای۱۸ سال رو  تعیین کنیم

عاشق این خانم شده دیگه ....

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

به نظر من زود نبود 

تقدیر تو هم این بوده زندگی هیچ وقت صد در صد باب میل ما نیست تو هم که میگی راضی هستی خدا رو شکر 

عشق اینجوری نیست که بگی الان نیا الان نمیخوام عاشق شم . اتفاقی هست که خودت نمیدونی چطور برات میوفته ؛ یهو به خودت میایی میبینی عاشق شدی و ...  😍

همه جا پر از خداست ❤                                          
به نظر من زود نبود تقدیر تو هم این بوده زندگی هیچ وقت صد در صد باب میل ما نیست تو هم که میگی راضی هس ...

والا یه جوری میگن انگار دست خود ادمه  

می دونی سخت از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

والا بخداچقدر بدم میاد زنی که راجع به زندگیش اینحوری حرف بزنه کافیه حالا یه مرد اینو میگفت همین زنا ...

جالبتر اینکه .. به هیچ عنوان حاضر نیستن جدا شن ‌. یک شب نیاد واویلاس !! ازدواج خوب تو سن پایینتر عالیه . خوب و بدیشم به شانسه نه به سن 

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
خب منم دارم دلیل میارم که خوبه بستگی به شرایط تو و دیدت به ازدواج داره که چی رو انتخاب کنی

هر دلیلی رو می‌شه بسط داد‌. ولی دلیل رو من ندیدم؟ چی بود؟

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. 

اینایی که از نوجوان همسری دفاع میکنن و میگن راضین هنوز ۳۰سالشونم نشده!

😃

مثل اون تاپیک که تو ۲۲سالگی ۲تا بچه داشتن ومیگفتن هنوزم جوون وشادابیم!😄

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.
ما حق نداریم استاندار رابطه شخصی دونفر آدم عاقل و بالغ بالای۱۸ سال رو تعیین کنیمعاشق این خانم شده د ...

اتفاقا اینا پدراشون با هم اقوام بودن پدره به پسرش گفته این دختر خوبه پسر هم اوکی داده.اصلا عاشقی تو کار نبوده

2810