2777
2789
عنوان

منی که زود ازدواج کردم بهتون میگم زیر 20 سال ازدواج اشتباه محضه

| مشاهده متن کامل بحث + 2273 بازدید | 122 پست
این لذتی که میگی که تموم میشه؟۴۰سالگی.۳۰سالگی؟,کی؟وقتی کسی به مجردیش عادت کنه.کم کم سخت پسند میشه..ت ...

بله کاملااااا درسته

فانیلا ما ازدواج نکرد الان ۴۵ سالشه مریض شده تنهای تنهاس افسرده شده در صورتی که خواهراش بچه هاشون دورشون سرشون شلوغ زندگی خوب

واسه همه یه جور نیست،یکی تو ۱۵ سالگی درکی داره که دختر ۲۰ ساله نداره

همه چی به شرایط زندگی و تربیت خانوادگی افراد برمیگرده

کسی که تو خانواده ای بزرگ شده که تو۱۵ سالگی از هر لحاظ برای ازدواج آماده است خب چرا ازدواج نکنه؟؟

یکی مثل شما که تو ۱۴ سالگی با پسر دوست شدید اگه این رابطه به ازدواج ختم نمیشد با چند نفر دیگه میخواستید دوست بشید؟؟ 

به نظر میاد ازدواج کردن اینجور دخترها بهتر از مجردیشونه

لا طاعةَ لِمخلوق فی معصیةِ الخالق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستات چون هنوز زیر بیست ان

نه الان ۲۵ سالشونه  ۱۵ تا ۱۷ سالگی ازدواج کردن شادنو خوشبخت بچه دارن منم از دست پدر مادرم روانی شدمو افسرده

خطاب به سران دو کشور ایران و اسرائیل:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  .................  رابطه ای که مرد عاشق تر باشه به ازدواج ختم میشه و رابطه ای که دختر عاشق تر باشه به روانپزشک و تیمارستان ورابطه ای که هر دو طرف به یک اندازه عاشق باشن تو همون مرحله ی دوستی باقی میمونه و من الله توفیق
این لذتی که میگی که تموم میشه؟۴۰سالگی.۳۰سالگی؟,کی؟وقتی کسی به مجردیش عادت کنه.کم کم سخت پسند میشه..ت ...

مگه میگه بالای ۴۰ ازدواج کنید 

یا میگه ازدواج نکنید

چرا انقدر به زندگی به ۰ و ۱۰۰ نگاه میکنید ۲۶ ۲۷ سالگی ازدواج کنید اصلا ۲۳سالگی ازدواج کنید

تا ۱۹ سالگی شما نوجوان هستی !

کجای دنیا نوجوان ها ازدواج میکنن!

اصلا زیر ۱۸سال دوست پسر داشتن درست نیست و کاملا غلطه!

مردی که تو ۲۷ سالگی دختر ۱۷ ساله میگیره نرمال نیست و بیماره!

مگر اینکه شوهرتم ۲۰ سال ۱۹سالش باشه دوتایی خاله بازی کنید🙄

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.
کسی نمیگه تا 40 مجرد بمونجوونی کنین زندگی کنین بعد 20 سال ازدواج کنین

مشکل شما همون ۲سالِ  ....باید بگم هنوز هم به پختگی لازم نرسیدین. چون با دوسال مجرد موندن.کس جوونی لازم نکرده...کل زندگی خوشیشو.ندیده

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

بنظرم زندگی ها متفاوته، یکی زندگی مشترک دوست داره، یکی هم دوست نداره، یکی هم چون مستقل نیست فکر میکنه ک زندگی مشترک رو دوست داره چون توش آزادی داره، بنظر من زن باید اول مستقل بشه خودشو تو اون شرایط استقلال ببینه بعد تصمیم بگیره که آیا بازم ازدواج رو دوست داره یا ن

من خودم زنی هستم ک فکر میکردم ازدواج رو دوست دارم  در صورتی ک وقتی وارد زندگی مشترک شدم دیدم ازدواج رو دوست نداشتم و فقط آزادی میخواستم ک خبری از اون آزادیه نبود😐

بستگی‌ به شرایط خانوادگی و خیلی چیزا داره نمیتونی برای همه یه نسخه بچینی

ولی من خودم واقعا نمیخوام فعلا ازدواج کنم 

آدم تا موقعه ای که بالغ پیشه هزارتا تغییر میکنه چه جسمی که ذهنی

بخوای خیلی زود مسئولیت یه زندگی رو به عهده بگیری سخته

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷
خوشبختم زندگیمم دوست دارم ولییی اگه برگردم عقب ترجیح میدم زود ازدواج نکنمبحث خوشبختی و راضی بودن از ...

خب اگه بچه نداری و اتقد مجردی از نظر تو بهتره .. جدا شو کار کن مستقل شو تو سن بالا خواسای ازدواج کن

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
پس چرا دوستای من زیر ببست ازدواج کردن انقدر راضی ان

چون کسایی که از ازدواجشون مینالن فقط دارن وجهه بد و خسته کننده شو نشون شما میدن از خوشیا و دو نفره ها و تفریحا و مسافرتا پ بیرون رفتنا و رمانتیک بازیاشون براتون تعریف نمیکنن😅

🤌🫀
همسرم الان 26 سالشهاون موقع که دوست شدیم من 14 سالم بود از 15 سالگیم رسما رابطمون واسه ازدواج بود کا ...

14 اصلا چیزی درباره عشق میدونستی متوجه میشدی اصلا ینی چی؟ 😭

من 14 سالگیم رقص و اهنگای کره ای هارو یادم میاد دنبال میکردم 😂تازه اصرار هم داشتم حتما مثل اونا شم برم کره 🤣🤣

من تازه الان 18 سالم شده فهمیدم چی ب چیه 

اصلا تازه فهمیدم چنین حسی هم وجود داره اونم ب زور دوستام البته هنوزم بنظرم ی اختلال هورمونیه ها   

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
بنظرم تجربه تلخ شما ربطی به بقیه نداره همچنین تجربه خوب من شرایط زندگی هرکسی متفاوته من از ازدواجمدخ ...

تجربه رو نمی‌شه بسط داد ولی دلیل رو می‌شه‌‌‌...

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. 

من خواهر نوزده سالگیش ازدواج کرد خداروشکر شوهرش خیلی خوبه اما دو سال طبقه پایین مادرشوهرش زندگی کرد مادرشوهرش خیللللللییییی اذیتش کرد از هر نظرا حتی تهمت دزدی هم زد بهش . ولی از وقتی رفتن ی خونه دیگه زندگیشون اروم تر شد الان خواهرم میگه راضیم از این که زود ازدواج کردم با وجود مشکلاتی که داشتم . به نظرم اگر همسر ادم خوب باشه ارزش داره از سن کم ازدواج

معلومه خب چون وارد دنیای بزرگسالی شدی ، دیگه کسی نیستی که مامان بابات بار مشکلات خانواده رو بدوش بکش ...

ببین عزیزم من نمیدونم شما چندسالته یا چند ساله ازدواج کردی من خودم ۲۰ سالگی ازدواج کردم و تو ۴۰ سالگیم فهمیدم که کارم اشتباه بوده ما هم همه فکر می‌کردیم به بلوغ رسیدیم و...

بحث سر اینه دخترهایی که تو سن بالاتر ازدواج میکنن اولا تو درس و زندگیشون پیشرفت میکنن و معمولا شاغل هستن و استقلال مالی دارن برای همین هول نمیشن تا یه پسر میاد طرفشون بعد هم خیلی راحت حرفشونو میزنن زیر بار یه سری مسائل نمیرن.به معنای واقعی دانا هستن و برنامه ریزی می‌کنند مسائلشونو 

2810