خب اره چون دلیلی نیاوردم برا اینکه زود ازدواج کنین از اولش گفتم نسبیه به همه پیشنهاد نمیکنم ولی سن بالاروهم نباید به همه پیشنهاد کرد
دلیلم اینه ، اگه بلوغش و داشته باشی انتخاب درستی داشته باشی قرار نیست از خوشیا و تفریحایی که تو مجردی میکردی بزنی ، اگه انتخالت درست باشه خودش مشوقت میشه
قرار نیست قید درس و دانشگاه رو بزنی ، خودش کمکت میکنه
همونطوری که من وقتی ازدواج کردم سال دوم کنکورم بود شوهرم مشاور تحصیلیم هم بود
قرار نیست بیفتی تو منجلاب بدبختی و بیچارگی واقعا خوشی هایی هم داره که خیلی از متاهلایی که الان مینالن هیچکدوم و تعریف نمیکنن
من حس استقلال از خانوادمو دوست داشتم ، ازدواج کردم حمایت شوهرم همه جا پشتم بود ، خوشی ها و تفریحام وند برابر شد چون هم با دوستام بودم هم با شوهرم اینور اونور بودم
منکر سختی مسئولیت گاهی نمیشم ولی تهش مگه خونه پدری سختی نمیکشیدیم و کاملا بی مشکل بودیم؟ خب اینم به نسبت رشد کرده ، که نمیشه تیرگی و تعمیم داد به کل ازدواج
اونیم که سخت بهش میگذره قطعا باید جدا شه ، جلو ضرر و هرجا بگیری منفعته تو هر سنی ، این انتخابش بوده که غلط بود نه اصل ازدواج که
بازم خاطر نشان کنم. اصلا پیشنهاد نمیکنم دختره ۱۵ سالشه هنوز عاقلم نیست وارد هر رابطه ای بشه( اینو گفتم که دوستسپرم شامل شه) ، اولا بلوغ عقلی ملاکه دوما منظور من بازم زیر ۱۷ نیست
ولی نمیشه به همه هم پیشنهاد مرد ۳۰ سالت شو ازدواج کن اینم به همون اندازه غیر منطقی و غیر عاقلانه ست