2777
2789
عنوان

خدا مرده

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با نماز شب به حاجت سختم که سالها دعا کردم و جواب نداد با نماز شب کمتر از ۳ ماه جواب گرفتم اگه نمی تونید ۱۱ رکعت بخونید دو رکعت هم خوبه من خودم ۴۰ دقیقه قبل از اذان صبح ۲ رکعت نماز به نیت نماز شب میخوندم بعد نصف تسبیح استغفار و دعا کمتر از ۳ ماه به طور معجزه واری حاجت سختم برآورده شد

عزیزم میشه مشکلت بگی ؟

یه عمربانداری زندگی کردم

کل جونم گذاشتم برای ازمون آموزگاری

بانمره بالا رد شدم

الانم جواب تکمیل اومده که شهر ما کرمانشاه خراب شده

اصلا کسی رو نخواسته

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
مرسی خیلی تاثیرگذار بود

درک میکنم چقدر غمگین و رنجیده ای 

امیدوارم حال دلت خوب بشه 💔

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
من با نماز شب به حاجت سختم که سالها دعا کردم و جواب نداد با نماز شب کمتر از ۳ ماه جواب گرفتم اگه نمی ...

من خودم همه این چیزا رو همیشه پیشنهاد دادم

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
درک میکنم چقدر غمگین و رنجیده ای امیدوارم حال دلت خوب بشه 💔

دیروز سر ۴۹۰ هزار شوهرم که وضعش خوب،بامن بجث میکرد

اونوقت من بانمره بالا باید رد بشم

درک میکنم چقدر غمگین و رنجیده ای امیدوارم حال دلت خوب بشه 💔

چهل هزار،اشتباه شد

یه عمربانداری زندگی کردمکل جونم گذاشتم برای ازمون آموزگاریبانمره بالا رد شدمالانم جواب تکمیل اومده ک ...

من چی می گی که تو کنکور دو بار دادم گند شد بار اول ۹ هزار بار دوم ۳۵ هزار

کاربر مرد غمکین بنده هستم

من چی می گی که تو کنکور دو بار دادم گند شد بار اول ۹ هزار بار دوم ۳۵ هزار

باراول یه چیزخوب قبول میشدی

یه عمربانداری زندگی کردمکل جونم گذاشتم برای ازمون آموزگاریبانمره بالا رد شدمالانم جواب تکمیل اومده ک ...

باور کن درصد ادم های پولدار خیلی کمه درکت میکنم نداری خیلی کمه .

آزمون هایی که میزارن ظرفیتشون کمه منم قبول نشدم و خیلی ها بازم باید تلاش کرد .

ان شاء الله حاجت روا بشی . 

خیلی ها حتی اینایی که نفرات برتر بودن بعضیاشون یکبار رد شدن

2810