2777
2789
عنوان

خدا مرده

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 44 پست
باور کن درصد ادم های پولدار خیلی کمه درکت میکنم نداری خیلی کمه .آزمون هایی که میزارن ظرفیتشون کمه من ...

من کلا دیگه شرکت نمیکنم

شانس گوه خودم میشناسن

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی که اون بازنشسته هایی که جای مارفتن سرکارداغ بچشون ببینن

نفرین نکن جانم 

بعد میگی چرا خدا حاجتم براورده نمیکنه 

نفرین به ناحق به خودت برمیگرده نکن عزیزم 

خیلی ها رو برخلاف میلشون بردن

خدایا توشاهد بودی گفتم حقوقم برای خونه خودم وخانوادم خرج میکنم

برای پدرم که هیچی نداره

به فکر خرید خونه وماشین نبودم که

به فکر پز دادن نبودم که

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
نفرین نکن جانم بعد میگی چرا خدا حاجتم براورده نمیکنه نفرین به ناحق به خودت برمیگرده نکن عزیزم خیلی ه ...

برخلاف میل چیه

نباید میرفتن

نفرین نکن عزیزم قلبتو سیاه نکن

هرکی حقی ازکسی ضایع کن چوبشو میخوره

امضاتو نگاه کن 

انشالله که همه مشکلاتت حل بشه 

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
نفرین نکن عزیزم قلبتو سیاه نکنهرکی حقی ازکسی ضایع کن چوبشو میخورهامضاتو نگاه کن انشالله که همه مشکلا ...

امضامم پاک میکنم

اصلا وابدا دیگه نماز نمیخونم

دیگه تموم شد

امضامم پاک میکنماصلا وابدا دیگه نماز نمیخونمدیگه تموم شد

نه دیگه نشد اون روزی که گذاشتیش حتما قبول داشتی که مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش 

فکر نکن ازسر شکم سیری و دلخوشی اینا رو میگم ها 

نه به خدا همین الان یه دل سیر گریه کردم 

ولی به امضات ایمان اوردم دیگه انقد شرایط سخت گذروندم بعدش حکمتشو فهمیدم 

من کاری ازدستم بر نمیاد کا انجام بدم برات 

فیقط میتونم  برات دعا کنم همه مشکلاتت حل بشه و حال دلت خوش بشه

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
نه دیگه نشد اون روزی که گذاشتیش حتما قبول داشتی که مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش فکر نکن ازسر ...

مرغ زیرک منم که به دام شوهرم افتادم

خدایا توشاهدی که برای هزارتومن چقد زجرم میده

عزیزم درسته شاید حرفم شعاری باشه.ولی واقعیته.متاسفانه خدا اگه صلاح بدونه برای کسی کاری انجام میده یا دعا رو براورده میکن.داریم میبینیم حداقل ۶۰درصد مردم کشورمون با اینکه لیاقتشو دارن ولی زیر خط فقر زندگی میکنن و ۲۰ درصد هم قشر متوسط هستن که همه جور خلافی رو میکنن تا وضعشون بد نباشه و ۲۰درصد پولدارن که حداقل ۷۰درصد این ۲۰درصد با هزار جور دوز و کلک پولدار شدن و ۳۰ درصد هستن که از قبل داشتن و پولدار بودن و یا شانس بهشون رو کرده‌.پس فداتشم ناراحت نباش اگه خدا بخواد و صلاح بدونه شاید من و شما هم درصد شانسی برای پولدارشدن بیاریم.ولی اینکه شوهرت وضعش خوبه و باید کل پولش زیر دست تو باشه و برعکس سر ۴۹۰باتو دعوا داشته از نفهمی و بیشعوری اونه و ربطی به خدا نداره.انشالا که پولدار شدنمون رو ببینیم و جشن بگیریم

عزیز درسته بی عدالتی زیاده و دلت پره و شکسته ولی بد برای کسی نخواه تا شاید خدا برات خوب خواست.متاسفانه ضعف جای دیگه هست تقصیر اونا نیست

2810